25.

Ja, jag fyller år idag. Nej, jag ska inte fira och nej, jag kommer troligtvis inte till att få något. Det är okey. Det som jag vill, om jag nu får önska mig något, är att de som jag tycker om ska vara glada. Att de ska ha det bra och m�� bra alltid, för alltid. Och jag menar det. Det är inte bara något som jag skriver för att det låter bra. Jag skriver eller säger aldrig något bara för att det låter bra. Bara för att det förväntas av mig. Jag är inte en sådan människa. Och även om det innebär att de jag tycker om mår bättre utan mig så är det något som jag är villig att uppmuntra. Tycker jag om någon och den har det bättre utan mig tycker jag att denna bör lämna mig. Bara att säga att man inte vill ha kontakt, säga hejdå. Självklart tycker jag att det är tråkigt, jag lär bli ledsen men min värld går inte under. Lär inte känna någon förakt eller något avsky. Lär fortfarande vilja att denna människa både har det bra och även mår bra.

Varför skulle jag vilja göra någon som jag bryr mig om illa? Varför skulle jag vara elak bara för att den mår bättre utan mig? Varför skulle jag stå i vägen för ett bättre liv för den?
Det är så många saker som jag inte förstår. Mycket som många andra gör, som så många tänker. Eller är det att man inte tänker kanske? Att man är fullt upptagen med sig själv att man inte ser eller kanske inte bryr sig om någon annan så pass mycket? Anser man sig själv stå över alla andra eller är det så att man inte förstår att de finns de man kan sätta sig före sig själv som inte utnyttjar det? Att det finns de som stannar, alltid?

Om du tycker om mig och jag dig var i min närhet. Låt mig visa dig vem jag egentligen är. För de senaste åren har jag inte riktigt varit mig själv. De senaste månaderna har jag varit ännu sämre. Det är över nu.
Om du tycker om mig låt mig göra dina dagar bättre. Få dig till att le och inse att du är omtyckt av mig tillbaka.
Att jag är villig att lägga min tid och energi på att få dig till att må bra. Till att lära känna dig mer.


Jag fyller 25 år idag. Jag ska inte fira, varken idag eller någon annan dag. Och jag önskar bara att de jag tycker om finner lyckan. För de är de värda.

Gillar

Kommentarer

Zanny
Zanny,
Bra skrivet, men Grattis i alla fall! 😊
Kram
nouw.com/zanny
Askan
Askan,
Tack så mycket. ^^
nouw.com/askan
simonsmammamadde
simonsmammamadde,
Askan
Askan,
Tack så mycket. 😊
nouw.com/askan