Allmänt, trist och hobby.

Om man bortser från att jag är helt slut i både huvud och kropp efter att ha flått omkring här hemma och städat, lagat orimliga mängder mat och bakat kakor. Så har jag börjat komma tillbaka till mer energi igen.
Idag fick jag även skjuts av min ena syster så jag kunde handla en massa mat och fylla kyl och frys igen. Passade även på att fixa min jävla klocka som bestämde sig för att dö för någon månad sedan.
Får helt enkelt titta mindre på klockan, så batteriet kanske håller längre. (Om man nu inte är allt för intelligent så var det där mest jag som var dryg.. För tydligen är sådant inte uppenbart?! Och nej, jag tänker inte meddela så fort jag är dryg, då hade jag inte gjort annat..)

Har i princip bara orkat umgås och vara social med hund de senaste månaderna. Om man bortser från några fåtal timmar jag snackat skit med en polare, fått hjälp till läkarmöten och undersökningar och de två tillfällena jag rymde till en polares soffa för att snacka skit och spela satan. För jag är inte någon tönt!

Så satt jag här nu och kände att jag inte har någon hobby.
Ja, jag spelar ibland. Och hade jag inte haft hund hade jag med största sannolikhet spenderat all min vakna tid med ps4an flera veckor i sträck, men skulle ändå inte påstå att jag är någon gamer. Eller ja, gamerbrud, för tydligen är en gamer inte könsneutralt?! Men orkar inte gå in på den idiotin nu..
Jag menar, jag spelar för det första oftast bara ett spel, i flera år. Och för det andra kan det gå något år mellan gångerna. Räknas man verkligen som en gamer då?

Jag målar, skissar och pysslar överlag, i perioder. Visst, kan även där spendera oroväckande mycket tid med det, i brist på annat, men fortfarande? Mja.. Hobby är kanske lite i överkanten..

Men sen kom jag på det! Och kände mig oerhört trög.
Alla aktiviteter, allting i livet, alltid, under över 12 års tid har i princip dagligen haft en sak jag roat mig med, HUND!
Hund är ju min stora hobby!
Träna, mysa, gå ut med och allmänt umgås.
Kan vara så att jag inte tänker på det dels för det går på automatik, men sen även för jag inte är särskilt intresserad av hundar överlag. Mest mina, eller om jag träffar någon annans ganska mycket. Och inte ens då är det säkert att jag tycker om hunden..
Så hund är min hobby. Men fan vad tris sådan!
"Vad har du för hobby?"
"Umgås med Mina hundar. Inte någon annans, bara mina!"
Kul tjej..

Är i och för sig väldigt intresserad av hjärnan också. Hur den fungerar och påverkas av diverse upplevelser, slag och substanser. Men hur kul är det egentligen?!
Ohh, ja, vetenskap, teorier och bara ren information. Igen, kul tjej!

Är att ställa en halv miljon idiotiska frågor om allt och ingenting en hobby? För såfall har jag ännu en.
"Vara dryg" är nog mer en egenskap än en hobby..

Så, slutsats: Jag är inte bara en tönt, jag är även en tris och jävligt störig sådan. Precis som att det skulle vara en överraskning för någon?!
Och med det avslutar jag dagens "kommentera det uppenbara"-inlägg.

Gillar

Kommentarer