Anonym på internet.

Jag försöker att inte vara så anonym. Försöker att visa vem jag är och så som jag är som människa. Sen är det klart att allt inte syns, allt inte märks och att jag inte skriver exakt allt som jag tänker alltid. Väldigt lite faktiskt. Men och andra sidan så är det inte något som jag brukar springa runt och säga till folk heller. Jag har märkt att många som jag snackat med på internet och sedan träffat på riktigt, även på andra hållet nu när jag tänker efter, alltså träffat och sen snackat med på nätet, att de är olika. Att många är "tuffare" och/eller "bättre" på nätet. Att man vågar mer. Att de utger sig för att vara bättre på olika saker, än vad de i själva verket är.

Jag personligen försöker att vara den samma. Jag är precis lika värdelös på nätet som jag är i verkligheten, jag lovar! Jag är inte bättre. Inte heller fixar jag till mina bilder. Jag ser ut så. Detta är den hemska sanningen.

Får ofta höra från folk på internet att jag är kaxig och "spelar hård". Vilket inte är sant. Jag är lika otrevlig på nätet som i verkligheten. Hade med största sannolikhet svarat det samma i verkligheten. Däremot så tror jag inte att de hade gjort det samma, eller? Är det vanligt att snubbar helt random kommer fram till någon tjej på stan, fiket eller något liknande och säger exempelvis "Hej, läget? kåt?" eller "Du var snygg, ska vi träffas?"?

Jag kan förstå att det kan vara bra med internet och att man är "skyddad" lite mer. Men samtidigt så behöver man kanske inte överdriva. Du är fortfarande samma människa i verkligheten, hur "bra" du än framställer dig på nätet.

Du kan bättre. Du kan vara precis lika på på riktigt som du tillåter dig att vara. Man up och bli helt awesome. Det är du värd.


Nu ska jag gå och försöka bli klar med mina ugglor så jag kan få upp någon tavla någon gång. "Det går långsamt fram, men det går ändå fram."

Gillar

Kommentarer