Bah..

Tiden kom att jag faktiskt tog mig till en tandläkare för att få rätt på tänderna, och även om det säkert är för det bättre. Så känns det inte alls som det för stunden.
Så jag vill meddela att de som säger att rotfyllning och processen med det, inte ska göra ont, Ljuger!

Det som däremot troligen är bra, men som jag för stunden inte alls uppskattar, är att jag inte längre kan sova 18 timmar om dygnet. För smärtan som liknar ett hårt slag över halva ansiktet och käken.

När jag sa att jag hellre ville att de skulle slå ut tanden än laga den, syftade jag inte riktigt på att jag ville ha smärtan av det..

Så jag får väl tyvärr meddela att jag är mer tillbaka till verkligheten igen. Eller ja, delvis. Jag håller mig vaken trots att värktabletterna tar och sova hade varit ett alternativ tills att de hade behövts fyllas på med fler.

Istället roar jag mig bland annat med att kolla videos om INFJs.
Och även om jag inte är intresserad av spirituella eller övernaturliga saker, så stämmer det mesta andra de säger in.
Vilket gör mig halvt upprörd. Inte för att de ljuger, men för att de pratar om oss som om att vi var freaks..
Till en början blev jag också lite gnällig över att de berättar hur man till större del fungerar. Men kom sen på att folk är lagom inkompetenta så det gör ingenting om man ger dem en manual. Ingen kommer ta åt sig av det ändå.
Jag vet! För jag berättar ofta hur jag fungerar och vad man ska göra i olika situationer, men då människor är korkade så vill de hellre visa hur de inte kan tänka själva.
Och ja, jag är en riktig INFJ. INFJ-T om vi nu ska vara petiga.

Gillar