Bara otrevlig.

Vaknade dessvärre inte av alarmet idag. Fick dock sova ut. Även om jag var uppe vid tre.. Ska väl ta och börja städa här nu snart. Har inte orkat det på ett tag. Det positiva är väl att jag inte riktigt orkat stöka till det farligt mycket här heller. Borde även fixa till mig. För just nu ser jag ut som sju svåra år, igen..

Har börjat fundera över varför en del människor snackar med mig. Varför de fortsätter att skriva till mig. Alltså, jag klagar ju inte. Jag är road när jag har tråkigt. Men de gör, oftast. Varför då fortsätta att kontakta mig? Har ju en tendens att inte vara särskilt trevlig och speciellt inte om det inte är människor jag inte bryr mig om farligt mycket eller stör mig på. Inte för att jag alltid är så snäll mot de jag tycker om heller. Men får väl hoppas att de ser kärleken och komplimangerna bakom allt det där "onda". Att vara gullig är inte riktigt jag. Tycker inte om hjärtan och när man skriver puss eller kram och sådant trams. Hjärta skickas när det är något negativ. Någon riktigt trevlig diss. Då funkar hjärtan lite som salt i såret. Eller om jag tycker om någon mycket och känner att det passar in. Händer dock inte särskilt ofta. Varken att jag tycker om någon mycket eller att jag skickar hjärtan för det.

"tyvärr kan ja inte komma"
"Tyvärr vill jag inte ha hit dig."

Eller:

"Fan. Jag tror jag fick något i ögat."
Snubben fortsätter berätta sin livshistoria.
"Yes. Se på fan. En intressepil. D:"

Bara det var något av de konversationer jag haft det senaste dygnet. Jag är inte trevlig, jag vet om det och har ingen plan alls på att ändra det. Speciellt då inte om jag inte riktigt bryr mig hurvida de skriver till mig eller inte. Vilket man borde förstå. speciellt med tanke på att jag skriver sådant ungefär hela tiden i de konversationerna. Dock så är jag lite påhittig och brukar komma med olika svar. Annars är det ju ingen sport.
​ Skriver bara samma eller liknande till de jag tycker om, så de blir vana och inte sura. Mestadels "Slyna" och "Man up". Det passa ju i så många tillfällen. Behöver inte större ordförråd. Och slyna skriver jag med kärlek <3
​Jag lär hamna i helvetet. Men det är okey. Livet tränar mig på att palla trycket där. ^^

Nu blir det till att städa lite och kanske fixa till mitt ansikte om jag orkar.

Yes. Bilden är någon dag gammal Men har inte riktigt orkar ta några nya. Kommer väl snart.

Gillar

Kommentarer