Bitch.

Alltså, jag vill inte vara sådan, men jag börjar förstå varför en hel del tycker att jag är en bitch. Men i mitt försvar så är det inte mitt fel att andra är korkade!
Däremot så är det kanske lite mitt fel att jag ibland påpekar att de är det, till dem.
Men det gör jag ju för att vara snäll! De är uppenbarligen inte tillräckligt kapabla till att koppla det själva. Och tro mig, de jag berättar för behöver Verkligen den informationen.

Majoriteten av människorna (läs män) tar även helt random kontakt med mig antingen ute, eller mer som oftast, via nätet. För att ragga satan.

Och igen, snäll som jag är så svarar jag. Till en början hyfsat trevligt, men tålamodet har en tendens att försvinna ganska så snabbt. Och då tar istället lagom ofiltretad ärlighet över.
Vilket i sin tur leder till att de blir jävla gnälliga.
Tänker man sig då att de ger upp? Klart de inte gör! För igen, majoriteten av mänskligheten är ytliga tards. Och ganska kvinnoförnedrande då planen tydligen är att jag dessutom bör antingen hålla med om idiotin eller vara tyst och villig.

Så ja, jag kan förstå att man kan tycka att jag är en bitch. Men tar man bara in första gången att jag inte vill och inte blir otrevlig och försöker idiotförklara så kan jag också fortsätta vara trevlig.

Och av alla som ständigt hör av sig och visar intresse, kan någon snälla vara i alla fall söt, vettig och vilja lära känna mig?
Det hade varit en överraskning jag hade uppskattat.

Gillar