Bok.

Jag spenderar väldigt många timmar i månaden på att lyssna på ljudböcker.
Någon som pratar till mig helt utan att jag behöver säga något samtidigt som jag lär mig något nytt. Kan städa, träna hund, pyssla eller egentligen nästan vad som helst undertiden.
Det är i princip aldrig någon skönlitteratur, utan mer informativa eller verklighetsbaserade böcker jag har i öronen.
Har försökt med annat men tröttnar så snabbt. Känner inte att det ger mig särskilt mycket. Om det då inte är Sherlock. För jag Älskar Sherlock Holmes.

Anledning till att jag är måttligt road av annan skönlitteratur tror jag kan vara för jag själv har så mycket fantasi. Mitt huvud är redan fullt av andra världar. Varför skulle jag då behöva ha att någon annan berättar fler för mig?

Men har märkt att andra uppskattar det. Att det finns de människor som behöver det för att få sin verklighetsflykt. De som inte kan bygga upp det mentalt själv. Så jag har börjat överväga att skriva själv. En berättelse.

Som jag skrev här nyss så har jag många världar i mitt huvud. En del utifrån mig, men andra helt påhittade.
I flera år har jag skapat en fiktiv karaktär. Någon som har utvecklats och levt ett eget liv i min fantasi. Jag har i och för sig flertalet sådana. Men just nu syftar jag på en specifik.
Jag gjorde den så pass detaljerad att det hade kunnat vara en riktig människa.
Funderade ett tag på att få ut det. Att antingen skriva en blogg eller göra videos. Men kom dessvärre fram till att det är för mycket arbete med bilder och klipp som jag varken tycker om eller är särskilt road över.
Så slog det mig nu. Om jag skriver som en bok kommer karaktären till liv. Även om jag då missar den här detaljen med att andra trott att den existerade. Vilket på sätt och vis hade varit det mest roande för mig.

Gillar