Borde. Skriva. Något.

​Jag känner att jag borde skriva. I alla fall något. Det är inte som att det stått still i huvudet. Mer att jag inte anser att mina tankar är något att ha här. Även om det är ganska så personligt det som jag skrivit om finns det ändå det som jag inte vill dela med mig av. I alla fall inte här och speciellt inte nu. 
Borde skaffa mig en ny dator nu snart också. Det är bara så extremt tråkigt att köpa. Hade hellre slängt pengarna på att fixa till mina vingar på ryggen. Göra dem större, snyggare och lägga i lite färg. Skulle ha fixat det nu för några år sedan men ja, det har väl inte heller riktigt gått som det skulle. Kommer ta lång tid och kosta en hel del. Prioriteringar och det har inte riktigt varit i toppen av dem. Inte heller något som jag stör mig på då jag väldigt sällan ser dem. Och nu kommer ju dator före och hund. Vill ha en till. Dessvärre är det inte riktigt läge för en nu. Men tänker inte vara utan hund. Speciellt inte efter denna helg. 
Vill ha en vit herdehund, groenendael eller en bruks schäfer. Det är väl de som hade passat mig bäst psykiskt och som får tävla i IPO vilket jag verkligen skulle vilja. Sen att de är extremt fina är ju bara ett plus. Det är ju insidan som räknas. ;D

Nu tänkte jag dock försöka sova lite. 

Natti natti.

Gillar

Kommentarer