Brända bullar.

Nu är mina bullar klara! Eller ja, de borde tagits ut tidigare. Finns en risk att jag kanske glömde dem lite och nu blev de brända. Men om man bortser från att de är lie mer bruna än menat så smakade de sjukt bra. Så får göra om detta imorgon/lördag så kan det bli efterrätten på söndag. Alltså Nougatbullar serverat med lite vaniljglass. Funderar på om jag ska göra glassen själv eller lata mig och köpa färdig. Vi får se.

Som man kanske märkt är jag inte alls på humör för att blogga. Men fan! Det är alltid så. JAg börjar med något och sedan dör intresset helt. Som med min tavla. Jag har fortfarande inte satt mig och gjort klart den. För jag är en sådan människa. En sådan som helt plötsligt bara ger upp utan någon större anledning. Det försöker jag ändra på. Där av tomma och helt meningslös blogginlägg och sådant skit. Där av att jag var måndag skriver något som jag MÅSTE gha gjort innan vecka är slut. För jag känner mig och jobbar på att bli en bättre människa både för mig själv och för andra.

På tal om göra skit. Kanske ska till mamma imorgon och hjälpa till och terrorisera där imorgon. Får väl ge henne bilden jag målade, efter 12 års tjat, till henne. Klar är den och har varit ett tag nu. Men har jag lämnat den? Klart tat jag inte har! Blir trött på mig själv ibland. Men jag försöker, det går lite bättre i alla fall.
Nu ska jag fortsätta spela minecraft och äta brända bullar.

Här är i alla fall före ugnen och efter.

De har även fått socker på sig. Som de självklart ska ha. Sött är gott.

Gillar

Kommentarer