Dagens planer.

Okey. Ska försöka få igång detta här med att skriva här inne igen. Har inte varit så bra de senaste veckorna. Nu menar jag all stress och press som jag känt av och inte det här med att jag varit helt värdelös här inne. För det syns ju väldigt tydligt. Och stressen har äntligen lugnat sig. Har tagit mig ut från min bubbla lite och gjort saker som jag inte varit allt för bekväm med. Har klarat det ganska så bra även om resultaten har varit varierande. Kan inte alltid bli bra. Men så länge det i det stora hela inte är mitt fel är det okey. Visst, en del saker hade jag kunnat ändra till det bättre, men det hade fortfarande inte varit i närheten av optimalt. Har en tandens att bli så när det involverar andra människor.

Idag var planen att städa. Tänker städa lite till snart men långt ifrån så mycket som jag egentligen hade tänkt. Har kommit fram till att jag hellre fixar till mitt hår med extensions så det inte längre ser ut som ett kråknäste. Planen är även att rota fram lite färg och måla lite saker. Laga en del som är trasigt och självklart slänga en massa. Det är lite så som jag städar. Slänger en hel hög med saker. Det som jag tröttnat på, inte har användning av eller tror att jag skulle sakna om det inte fanns här. I värsta fall får jag skaffa nytt om jag känner att det fattas eller att jag skulle ha användning av det någon gång.
Granen ska även helt ner. Just nu är halva borta. Funderar om jag ska eller inte ska sätta tillbaka skrivbordet i rummet eller om det ska förbli i garderoben. Använder det bara till att ha smink på och det har jag löst nu när granen var där istället. Hade dock tänkt att börja måla och skissa lite mer och att vara vid ett skrivbord då hade varit lite bättre än att sitta i soffan som jag gör för stunden. Ett ljusbord hade i och för sig varit mer optimalt. Men det har jag inte något och de brukar inte vara gratis. Funderar på om man kanske ska försöka bygga ihop ett istället. Får ta och kolla upp det.

Nu blir det te för att varma händerna efter att ha varit ute i kylan utan vantar.

Gillar

Kommentarer