"Dagens sanningar".

Fick nyss kallelse till neurologen. Ja, nu mitt i natten. Misstänker starkt att brevet först kommit fel och någon lämnade det här precis. Skönt att människan valde detta då det bara är en vecka tills att jag ska in. Trevligt att det ändå gick så snabbt och att jag inte behöver vänta en halv evighet. Får hoppas att de finner anledningen till att jag svimmar och får kramp. Gärna något som lätt går att rätta till så jag kan slippa mina anfall. Det hade ju inte varit helt fel. 


Jag tror att jag har missförstått det här med att kolla upp folk via nätet. På de få sidor som jag faktiskt är inne på är det av någon märklig anledning mig själv som jag kollar upp, går väldigt sällan in på andras. Läser inga bloggar och har knappt ens koll på "väggen" på facebook. Det är inte så att jag inte är intresserad av andra, eller mja, men jag känner att det då är trevligare att faktiskt snacka med dem istället. Och jag tycker att det är ganska så intressant att gå tillbaka och se vad jag skrev, gjorde och tänkte. Kolla bilder och se hur i princip bara min hårfärg har ändrats. Blond, brunt, rött, rödbrunt, blå, lila, Blå och lila, violett och lila, Röd och svart, blå och svart, Vit och svart och då självklart även helsvart. Trivs nog bäst i helt svart men det är så jobbigt att hela tiden färga. Tycker ju inte om utväxt. Tur att jag har naturlig utväxt då istället. Inte alls frustrerande.


Skrev ett tag om "Dagens sanningar". Det var oftast tre saker som jag tyckte, kände eller gjorde. På något sätt känner jag för att göra det igen. Se vad som ändras med åren och vad som fotfarande är kvar. Även om i princip allt är det samma nu. 

Exempel på det som jag skrev 2012:

"Nu har jag bestämt att skriva några sanningar här om mig var dag fram tills sommaren och hoppas att alla mina stalkers blir glada

Jag tycker inte om B människor och klarar verkligen inte av de som både är och ser B ut.

Jag har aldrig varit kär, men skulle inte ha något emot att bli det.

Min IQ-nivå är över medel och jag börjar tro att det snarare är en förbannelse än en fördel."

"Dagens sanningar!

Jag blir väldigt sällan svartsjuk eller avundsjuk. Tror jag vuxit ifrån det eller något. Där emot kan jag blir mindre glad om jag blir illa behandlad.

Jag förstår inte när någon raggar på mig. Jag är helt blind på det och kan därför uppfattas som en kall bitch och inte verka intresserad eller bry mig om någon annans känslor. Så snälla, berätta det för mig så kan vi slippa ledsamheter/missförstånd och det hela kanske slutar lyckligare.

Jag dömmer personer efter dess handlingar. Jag tycker inte om skvaller eller skitsnack och bara för att jag tycker illa om någon av dina handligar betyder det inte att jag inte tycker om dig."

Yes, jag är medveten om stavfelen men då jag skulle citera vad jag skrivit är det inte okey att ändra det. Och av någon anledning så stämmer dessa in fortfarande. Eller nja, jag kanske har blivit lite dummare men annars så stämmer de.

Gillar

Kommentarer