Det här med bilar..

Happ. De som skulle fixa tvn kom idag igen. Efter att ha failat än en gång så tog de med sig den istället. Antingen blir den fixad eller så får det bli en ny.
Det kom även hit någon för att äntligen fixa toalettstolen. Vilket inte heller gick allt för bra. Så de får komma en annan dag och byta ut den.
Det går bra nu!

Men när toaletten är bytt kan jag äntligen ta mina skumbad igen. Trycket är och har de senaste tio månaderna varit kasst så det blir inte allt för mycket skum.
Att bada utan skum känns oerhört onödigt. Det ska vara fluffigt, annars kan det va.

Jag har sagt i flera år att man byter inte tillbaka sin gamla bil. Och jag håller fast vid det. MEN om man inte köpt den, utan mer lånat eller provkört ett tag, så bör det ju inte innebära samma sak, eller?

Jag menar, om det varat ett tag så är ju onekligen biljävlen intressant på något plan. När man sen upptäcker att mja, den är kanske lite väl basic bitch. Så kanske man kan uppgradera den? Liksom inte köra på basutbudet, utan få en mer anpassad version? En bättre med fler och andra egenskaper.

Att när bilen väl insett att den liksom inte är i toppform, även om den är trevlig att ha, blir mer tillmötesgående och inte tar en för givet.

Att när den väl fått förstå att där finns andra bilar, eller att jag bara går, så skärper den sig mer och slutar strula?

Fast sen och andra sidan så kanske bilen havererar igen. Att uppgraderingen liksom kraschar. Och så står man där igen med det jävla basutbudet och känner sig blåst.
Är det verkligen en risk man vill ta?
Jag menar, tänk så många bilar det finns i världen!

Gillar

Kommentarer