Död insida.

Nyss kommit in från sista rundan med hund nu innan jag tänkte sova. Skönt att komma ut i det svala nu när det är så sjukt varmt här inne. Har även öppnat fönstret. Av någon anledning så blir det extremt instängt i denna lägenheten. Annars lyckades jag väl hålla min plan med att inte göra något idag. Har bara suttit här och snackat skit med människor på nätet, typ. Mina hormonsvängningar har äntligen lagt sig igen så är väl hyfsat tillbaka till det vanliga igen. Skönt, känna en massa känslor är inte riktigt min grej. Speciellt inte när de mestadels är att jag är ledsen och k��nner mig ensam. Visst, känner mig annars också ensam till och från. Men när svängningarna drar igång är det extremt.

Har lite problem med att hålla koll på tankarna. De flyger lite som de känner för har jag märkt. Försöker väl att fokusera dem men slutar mest med att jag börjar få huvudvärk och ger upp. Jag vet inte. Jag vill bli förbannad men kan inte för stunden. Har ibland väldigt svårt för det. Även om det finns vettiga saker att bli förbannad över. Kan inte. Vilket är lagom irriterande. Att vara arg och förbannad brukar ju hjälpa mig att få rätt på alla tankegångarna men nej, tydligen inte så som jag ska göra idag. Får bara släppa dem och låta de störa sig tills de löser sig själva eller jag lyckas bli arg. Skönt när inte ens jag vill samarbeta med mig. xD
Borde väl lägga mig på golvet och titta i taket ett tag. Kan hjälpa.

Just nu känner jag inte något mer än att jag börjar bli trött. Har inte någon annan känsla förutom det. Tillbaka till likgiltig eller "död" som jag så vackert fått höra från en hel del. Är tydligen död på insidan. Är det bra eller dåligt? Och jag har känslor, jag bara väljer att inte känna dem för stunden. Baserat på mina tankar så hade känslorna inte varit så positiva så då kan jag lika bra stänga av. Känns onödigt att bli ledsen. Var det tillräckligt igår kan jag tycka. Behöver inte ha det så nu igen.

Har råkat hamna i en del situationer som jag gärna inte varit i och som jag inte har någon aning om hur jag ska ta mig ur eller lösa. Ingenting kriminellt eller sådant, så man behöver inte bli helt upprörd nu. Och egentligen kom inte någon av dem som någon överraskning. Jag var medveten om det hela tiden.
Brukar vara medveten om saker innan de händer. Tycker inte om överraskningar, de brukar vara negativa. Och tycker inte om att inte ha koll och kontroll på läget och situationen. Måste ha det, annars blir jag knas. Tror det är det där med att jag inte vill göra fel. Mindre risk att göra fel om ingenting bara händer utan att man vet om det från början. Slumpen ska inte avgöra, jag ska.

Ja, nä. Märker att det inte riktigt funkade att skriva något här heller så får väl ta och försöka sova nu eller något. I värsta fall ligger jag på golvet och glor i taket hela morgonen.

Såhär ser jag ut idag med oborstat hår.

Gillar

Kommentarer