"Du ser bra ut. Men sen är jag ju i och för sig inte så kräsen."

Mår som pesten just nu. Har druckit för mycket kaffe och/eller för lite vatten. Det positiva är väl att det l��tt är fixat. Det negativa är att mitt vatten här är slut vilket innebär att jag måste resa mig och hämta nytt. Orkar inte!

Har också kommit fram till att jag tänker för mycket. Vilket är lite spännande då jag tidigare inte tänkte alls. Kanske håller på att tänka in alla de månader då det var helt tomt. Måste jobba ikapp liksom. Ja, jag vet inte. Får väl tänka på det. D;

Nä, men känner att det snurrar lite mycket just nu. Visst, har väl kommit fram till en hel del men ändå. Mycket som fortfarande snurrar och det känns som att ju mer jag tänker på det desto mer förvirrad blir jag.
Har ju dock lite problem med att släppa saker på det sättet. Vill förstå, typ allt. Dessvärre är det ganska så omöjligt. Jag måste bara lära mig att acceptera det innan jag blivit helt knas på det.

Eller som nu. Stressad. Vill veta nu! Vill inte stanna och vänta. Berätta nu! Vill se nu! NU!
Avskyr att vänta. Känns som att det enda som jag gör är vänta. Vilket på sätt och vis är sant. Men ändå.
Nu gäller det vänta med information, med att se vad som händer.

När jag ser någon bra/spännande film finns det en risk att jag väldigt ofta frågar vad som händer, vad som kommer hända och "Kommer den dö?". För jag vill inte vänta och se. Eller jo, men väldigt blandade känslor.
Visst, filmen blir troligtvis bättre om jag väntar, men, vill ju veta nu!
Och ja, jag kan även ställa en miljon frågor om vad som kommer till att hända även om jag är fullt medveten om att människan jag ser den med inte har sett den eller har någon som helst aning. Man skulle helt klart kunna säga att jag är dum i huvudet. Med all rätt också.

Men det finns ju en del saker som jag gärna väntar och ser med också. Relationer exempelvis. Visst, jag vill väl ha koll på hur det ligger till för stunden. Men inte som att jag vill stressa det. Behöver inte nu veta vad som händer sen. Är inte den människa som läser sista kapitlet i en bok i början. Jag väntar tills att jag kommer till det och det är väl lite så jag vill ha det med relationer och livet överlag.
Behöver inte veta nu vad som kommer hända sen. Behöver inte ha koll på vad jag gör och hur jag har det senare i livet. Det är lugnt. Mer intressant och spännande såhär. Inte lika stor press liksom. Det blir som det blir helt enkelt och sen får jag väl finna mig i det eller jobba på att fixa det.


Har märkt att jag inte skriver så mycket om vad jag gör egentligen. Skriver en hel del om vad jag tänker på. Men inte vad jag gör om dagarna. Kanske för att jag inte gör särskilt mycket men även för att jag inte finner det intressant. Skulle jag kolla en blogg skulle jag inte riktigt bry mig om vad människan gjorde, om det inte var något extremt awesome eller något häftigt denna skapade.
Varför skulle jag vara intresserad av vad någon åt eller hur snäll dennas vänner var, var dag?
Fine om det är ibland men var dag, really? Nej tack. Tror att jag klarar mig ganska bra utan detta.
Är dock bättre att de skriver det och lägger upp bilder på en blogg än på facebook.
För jag har ändå ett större val att kolla en blogg om jag nu mot förmodan skulle vara intresserad än när man loggar in på facebook och bara får det i ansiktet. Någon som trycker upp sin tallrik i näsan på mig. Ja, I näsan! Var dag.
Även där är det väl okey ibland kan jag tycka. Men många gör det mer än ibland.

Är inte särskilt intresserad av facebook överlag. Lägger inte till någon och kollar väl inte upp någon särskilt mycket heller. Vill jag veta känner jag att det är trevligare att faktiskt snacka med människan. Känns lite mer personligt än att bara sitta och glo på dennas uppdateringar.

Skriver inte farligt mycket där heller. Mest skit och dåliga kommentarer som "Alltså det var väl själva fan att prinsen skulle gå och gifta sig nu när jag blivit singel!" eller "Vem behöver vänner när det finns lol?!". "Jag är aldrig sur, bara otrevlig." är nog en av mina favoriter och ja, jag citerar mig själv för ibland är jag bara helt freaking awesome!

Nä, nu har jag tröttnat på att må som jag mår och tänkte dricka en del vatten så jag blir på topp igen.
Tack för att du kanske läste.

Gillar

Kommentarer