Du.

Jag har kommit fram till att jag borde sluta skriva om specifika människor här. För att jag inte ens vet om den läser. Jag vet inte om du läser, läser du?

"Du" är inte alltid menat som samma. "Du" är olika beroende på inlägg, vilket du borde kunna räkna ut själv. Och ibland är "du" bara som nu. Du, precis du som orkar och tar dig tid till att läsa.

Mycket att jag borde sluta är som jag nyss skrev, jag vet inte om denna läser. En del gånger kanske jag vill, kanske det är något som jag hoppas på medens andra gånger det kanske hade känts och varit bättre om den inte gjorde det. Ibland hade det varit skönt om du inte läste. Och då jag inte riktigt vet blir det märkligt. Samtidigt som jag vet inte när, om du nu läser, du läser.
Och om du läser, om den människa jag skriver om i något specifikt inlägg läser, hur reagerar den? Vad tänker och känner den? För jag vet inte.
Du som det inte handlar om men som läser, hur är din reaktion? Och kan man förstå om det handlar om en? Förstår du när det handlar och inte handlar om dig?

Det blir liksom så jobbigt på något sätt samtidigt som jag ibland bara vill få ut det. Ibland behöver jag få bort det och som jag tidigare skrev, ibland hoppas jag väl att rätt människa läser och ibland inte.
Ibland blir det väldigt personligt om "fel"/"rätt" läser. Kanske lite väl personligt för den som förstår.
Ja, jag vet inte. Jag är helt ny på detta. Känns ibland lite läskigt även om jag till viss del har vant mig.
För som jag tidigare skrivit så vänjer jag mig ganska snabbt, vid det mesta.

Har märkt att det är mycket som jag inte vet just nu. En del saker är helt okey medens andra känns förjävligt. Men får väl lära mig att släppa även sådant.

Har suttit och haft samma låt på repeat nu i flera timmar, flera dagar. Finner inte den särskilt bra egentligen men känner väl att den till viss del kanske passar in. Den får mig till att tänka.
När jag tänker och allt snurrar försöker jag hitta en låt som passar in. Som känns som "rätt". Går på något märkligt sätt faktiskt på känslan där. Vad som får mig att fokusera rätt. Kanske inte helt friskt beteende men det brukar hjälpa. Och denna passar in. På de flesta av sakerna som jag tänker på. På något sätt kan jag få in den i alla tankarna. Delar passar in överallt. Kanske inte hela, på något av det. Men i alla fall lite på var. Och det är detaljerna som gör helheten.
"Funeral for a friend - Streetcar" Om det nu skulle vara något intressant att veta. Inte särskilt bra, men den passar. Den får mig att tänka och till viss del känna.

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Ditt hår är såå fint!! 😊
nouw.com/eswensson