Dyster dag.

Just nu är jag sjukt trött och lägger ner den sista energin jag har på att skriva detta och sen natta djuren. Hund har redan varit ute. Tur det för jag hade verkligen inte orkat gå med honom nu.

Idag har varit en sådan tråkig dag. En sådan dag där tankarna inte varit allt för positiva. Känslan av att vara otillräcklig har och ligger väl fortfarande över mig. Tankarna om att jag är nästintill värdelös. Vet inte vad jag ska göra åt det. Eller mjo, men kommer hela tiden in i det igen. Jag är inte villig att offra det som jag måste ge upp för att bli av med det som trycker ner mig. Det som får alla de där negativa tankarna, minnena, att snurra runt. Och självklart så vägrar jag att släppa dem. Inte för att göra mig illa utan mer för att förstå, för att finna balansen och ett sätt att klara av att hantera det på ett sunt sätt. Och det är svårt att förstå bara för mig. Förväntar mig inte att någon annan ska kunna begripa det. Fick höra det ganska så hårt nu denna veckan. Att en del saker inte borde vara som de varit och är. Men hur hjälper det? På vilket sätt ska det göra att något känns bättre? Jag är medveten om att många saker inte borde vara som de är. Men det förändrar ingenting. Det blir inte bättre bara för att någon säger att det skulle varit det. Gör snarare så jag känner mig mer udda. Känner mig mer värdelös då saker som borde gälla alla inte gäller mig.

Jag undrar varför man inte tänker längre i sådana tillfällen. Jag förstår hur människor tänker där. Förstår att det säger som de gör för att de vill väl, för att visa att det inte är okey eller något som man bara ska acceptera eller ignorera. Men fortfarande, den som det gäller brukar inte ta det på detta sätt. Det har snarare en tendens att göra allt värre. En tendens att göra så man känner sig mindre värd. Kanske är något att tänka på om du hamnar i en sådan situation.

Nu har jag även lyckats lägga mig i sängen. Så natti natti.

Gillar

Kommentarer