Ansvar.

Hur kan det komma sig att så många tror att jag är oansvarig? Är det för jag är sjuk? För att jag tycker om att skämta om det mesta?
Kanske för att jag uppskattar att dansa och studsa omkring? Eller för jag sällan nämner sådant?

Inte för att vara sådan. Men man Måste inte vara stel och tråkig när man städar. Det är helt okey att dansa runt till musiken undertiden.
Att ta ut hund och dansa gör vårt samspel bättre. Han har roligt, får träning i kommando från rörelse och måste ha mer koll på mig och mindre på annat.

Att jag är sjuk är inte för jag är oansvarig. Det är väl mer mina föräldrars fel då. Deras gener skulle onekligen inte blandas.
Men det hindrar mig inte från att göra allt jag kan för att få så mycket rätt på kroppen jag bara kan. Möten, prover, undersökningar och alla tabletter.
Speciella kläder, rätt kost och tillskott, träning.

Har Alltid flera kilo hundmat hemma. Extra vatten i dunk om det av någon anledning skulle bli avstängd så har hund ändå att dricka. Självklart är både han och hemmet försäkrat. Och en ac så vi slipper dö på somrarna.
Kyl, frys och skafferi har alltid mat.
Aldrig slut på toalettpapper, rengöringsmedel eller hygienartiklar.
Räkningarna blir betalda i tid och enda skuld är till csn. Som för övrigt också blir betalt vid rätt tider.
Jag avskyr att komma försent när man har tider att passa. Och man dyker inte upp med fettigt eller blött hår!

Men ja, jag tycker om att skämta. Att dansa och studsa. Leka lekar. Men ingenting av det gör att man automatiskt skulle vara oansvarig.
Om något är det väl tvärtom? Jag ansvarar även för att roa mig själv och göra saker bättre. Samtidigt som allting som ska och bör göras blir gjort.
Det är faktiskt så illa att jag även håller koll så andra får gjort det som de borde göra. Och hjälper till att hitta en bra lösning för dem att få sakerna gjort.

Gillar