The big five.

Jag älskar att svara på frågor. Sådan om olika personlighetstester och liknande. Det får mig att tänka på hur jag är och varför jag gör som jag gör.
Kom för något år sen fram till att jag är INFJ-T. Och när jag gör om testet känns det som att jag skulle få ett helt annat resultat. Vilket inte varit fallet. Inte allt för förvånande om man vet vad det står för. Men då jag inte har vissa typiska drag, gör det mig alltid så osäker.
Jag tycker bland annat om att tänka logiskt och på sådant som på något sätt är realistiskt. Tycker väldigt sällan om det overkliga även i filmer och böcker. Vill att det ska kunna vara verkligt, så jag kan relatera till det på något plan. Eller skapa det. Idéer är halvt dumt om de inte går att nå. Slöseri på tid!

Känner man till mig borde man inte heller kunna se mig på en demonstration, än mindre leda en. Vilket tydligen också ska vara typiskt för denna personlighetstyp.

Att jag inte ska kunna ta kritik.
Det jag däremot vill ha vid kritik är en mer utförlig förklaring. Kanske inte alltid, beroende på vad det gäller. Men jag vill veta om jag håller med eller anser att det är ogrundat.
Vill veta så jag kan anpassa mig till människan om det är något den inte uppskattar och jag på något sätt håller med eller kan acceptera att det inte är ett önskat beteende.
Min strävan efter att förstå och göra rätt är högre. Och det finns ingenting någon kan säga som är lika illa som det jag säger till mig själv.

Men, jag har hittat ett annat test! The big five personality test.
Sidan som man slapp betala en massa pengar på laggade dock väldigt mycket. Vilket gjorde mig lagom frustrerad. Men lyckades ändå fylla i allt utan att ha sönder telefonen. Vilket jag känner som en vinst. Även om jag inte tar sönder saker utav frustration. Det finns en risk att saker går sönder av nyfikenhet. Dock brukar jag sen också laga det. Så ingen panik!

Det jag lärde mig, förutom att jag än en gång är ganska fantastisk, är att jag verkligen behöver jobba på att försöka vara mindre perfektionist. Att inte ha så höga krav på mig själv som jag dessvärre har. Vilket i sin tur leder till alldeles för hög ångest nivå.
Att kanske inte vara Så envis som jag vid stunder är. När jag bryr mig om något.
Och lite högre självdisciplin är ju inte fel. Även om den inte är låg så kan den bli bättre!
Jupp, ser också att det säger emot sig själv där med högre självdisciplin och mindre krav och perfektionist.

Här är i alla fall koden till resultatet; 62a896df55d83300090227ec
Får väl ta och fortsätta jobba på att bli bättre så är det förhoppningsvis bättre resultat om någon månad.

Och bara för att jag skrev inlägget om ansvar igår så meddelar jag nu att jag idag vek all den rena tvätt samtidigt som jag hade en av mina favoritfilmer på tvn. Red state.
För det gjorde det roligare.

Gillar