Träd.

Okey. När hund är ute och hittat en pinne så är han duktig och släpper den innan man går in genom porten. Helt utan att man behöver säga något till honom.
Dock så var det inte någon som sagt till mig att jag inte fick, så nu har jag släpat in ett helt jävla träd.
Eller ja, fick såga av det i tre delar då det var ca 5 meter långt från början.

Jag har en plan! Jag lovar att det finns en plan med mitt träd som nu är helt skalat och ligger för att torka ordentligt.
Och den planen var inte att se dum och jävla konstig ut när jag släpade med alla bitar och spenderade timmar utanför dörren med att ta bort all bark. Det var bara en kul bonus!

Har velat bygga med det i flera år men kände att jag först behövde öva. För det var ett tag sedan jag gick på träslöjd och därefter slutade jag arbeta med trä och fokuserade på det som är mer lämpligt i lägenhet. Så som måla, skulptera och gjuta lite.
De gånger jag hade trädgård hade jag fullt upp att fixa så den blev tjusig.
Men nu! Nu har jag smått övat på att bygga mindre saker och känner mig redo för att ta mig an ett träd.
Kanske är lite sent nu egentligen då jag själv inte längre har någon användning av det jag ska bygga. Men blir det tjusigt finns det säkert någon annan som är intresserad av det.
Oavsett så är det något jag har velat göra och tänker skapa. Nu enbart för jag vill. För jag Ska klara det. Förhoppningsvis är det även roligt undertiden.

Har också lagt märke till att andra oftast inte förväntar sig att jag faktiskt har en plan när jag gör, enligt andra, konstiga saker.

Som när jag var i affären och hittade en piñata och bara var tvungen att ha den.
Kan själv tycka att det räcker med att veta det är en piñata för att förstå varför den skulle med hem. Men planen när jag såg den var att min syster, som fyllde år, skulle få den efter att den blivit fylld med tjugor.
För vem vill Inte få en piñata fylld med pengar?!

Jag gör extremt sällan bara saker. Det finns majoriteten av gångerna en plan. Varför skulle jag annars göra något?

Gillar