En man..

Idag har jag hunnit träna hund, byta bhn som inte alls var vad jag beställde och även både shoppat en ny, mat och mer till rengöring..

Och efter allt jävla strul med män det senaste året har jag verkligen funderat vad fan jag ska ha en man till.

Jag menar, det känns lite som i lågstadiet när barnen skulle vara tillsammans med någon. VAD SKA DU MED DEN TILL?!
Men nu har jag kommit på det! Man ska ju komplettera varandra, och jag är riktigt jävla värdelös på att ta ut soporna.

Så, jag vill ha en man för att ta ut soporna och att hänga upp vägghängda hyllor och skåp! Resten kan jag fixa själv.

De senaste typ 17 åren har jag bara myst med en frivilligt. Alla andra har jag bara ställt upp för. För jag har aldrig riktigt tyckt om att bara mysa med någon. Har haft djuren för mys. Och jag har märkt att andra inte uppskattat det. Att man tydligen vill ha icke sexuell närhet. Vilket i min värld mest varit jobbigt och det känns som att jag suttit fast.
Så myst med djur eller själv med filt och levande ljus.

Sen kan man ju tänka sexuell kontakt.
Men det tar flertalet veckor innan jag tagit ett beslut om att jag skulle vilja något sexuellt med människan. Hoppar inte precis på första bästa..
Dessutom så är jag oerhört monogam, så jag måste helt släppt människan jag haft intresse för innan jag gör något med någon annan.
Jag ersätter ingen, jag släpper och går vidare.

Det har även en tendens att bli onödigt jobbigt med allt runtomkring och det är inte många som är lika, eller i närheten av att vara så rolig som jag.
Så många gånger har det mer varit jag som onanerat med människan. Och då kan jag lika bra ha leksaker ensam. Leksaker är dessutom alltid villiga och ignorerar inte i veckor.

En regel jag även skaffat är att Aldrig mer ens försöka med en spelnörd.
Jupp, det har varit de jag haft förhållande med och Satan vad dumt.
Visst, jag uppskattar om man har en egen hobby och klarar av att roa sig själv. Men att sitta vid en skärm större delen av dagen, var dag, och det inte går att få kontakt med den är ingenting för mig.
Det är som en prydnad. En prydnad som smutsar ner, är ivägen och allmänt skittrist.
Jag vill hitta på dumheter, inte störa mig som fan över att jag fått ett alldeles för gammalt trotsigt barn att ta hand om.
Det har jag valp till. Valpen är dessutom mer lydig.

Gillar

Kommentarer