En sådan dag.

Idag har varit en sådan dag då det mesta gått fel.
Fick bara sova några timmar innan Koira började yla och ha sig. Klockan var halv elva men då jag somnade vid halv fem så blev det mindre sömn än önskat.
Tänkte hämta ut min nya legitimation. Där det för övrigt ser ut som att halva mitt ansikte svullnat upp. Men efter att redan tagit om en bild orkade jag inte bry mig mer. Trots att killen frågade flertalet gånger om vi inte skulle ta fler. Så länge man ser att det är jag så känns det onödigt att ta fler. Man ser ju hur jag ser ut när jag är där irl ändå.

Hur som helst, skulle hämta legitimation och självklart så hade polisen problem med deras data och kunde inte få information gällande pass och id. Varken ta nytt eller hämta fungerade.
Dagen fortsatte på samma sätt rakt igenom med laggande ps4 och en fin och tryckande huvudvärk från näsbenet och över höger öga.
Vet inte om det är så att jag faktiskt är fulare än vanligt idag också eller om det mest bara känns så. Håret ser ju hemskt ut då jag tagit bort löshåret och behöver legitimation för att hämta paketet för att sätta om det..
En sådan dag liksom.

Koira har dessutom lyckats få öroninflammation i båda öronen och behöver medel morgon och kväll, i öronen.
Hon hatar det. Sprattlar och skriker i panik när det rinner in i öronen och jag mår så dåligt med henne. Verkligen hatar när djuren är ledsna eller har ångest.
Men måste ju, så hon kan bli frisk.

Tack och lov så släpper hon det snabbt och tar det väldigt lugnt när det sen baddas bort.  Och självklart så blir det massa mys och något smaskigt att tugga på efteråt.

Några månader gammal bild men tycker om den. Mattes flicka.

Gillar

Kommentarer