Enbart gnäll.

Gah. Får du och sådana perioder då du ser dig i spegeln och nästan lite önskar att du inte gjort det? Att var gång du ser dig själv bli besviken?
Jag har det så. Jag vill ännu mindre nu se mig själv än annars. Varit så någon vecka. Jag är ful. Inte bara att jag känner så utan att jag ser även väldigt tråkig och smått hemsk ut. Gå, på det negativa sättet.
Är i den perioden då vad jag än klär på mig så ser jag fortfarande dålig och trashig ut. Hur jag än fixar håret och sminket så funkar det på något sätt inte ändå. Och jag vet inte vad mer jag ska göra åt saken för stunden. Får väll ta och vänta ut det. För det försvinner, det har det i alla fall gjort alltid innan. Ja, inte så att jag ser mig och tycker att jag ser bra ut, men i alla fall okey och inte tråkigt grå. Inte alltid trash.
Upplever du också dig så? Är det i så fall längre perioder eller bara enstaka dagar? 

Är detta bara en avbild av hur jag upplever mig själv för stunden? För jag känner mig tråkig. Har haft ont, en hel del strul, känslor och hormonsvängningar fram och tillbaka och börjat ta tag i jobbiga saker som jag skulle gjort för flera år sedan. Alla tankar som kommer med det och att jag knappt haft någon energi till något. Kan det vara mig som person som jag ser i spegeln? 

Inte bara att jag känner och ser mig såhär. Det känns även som att de runt om kring mig också gör det. Att man liksom tröttnat lite smått på mig. Att det dryga med mig inte längre är allt för charmigt eller att man kanske fått lära känna något med mig som man inte alls uppskattar. Jag vet om att jag kan bli för mycket för en hel del människor. Men vill inte att det är så för alla. 

Det hjälper ju inte riktigt heller så att jag har svårt att veta om någon är sömnig, trött på mig, ledsen, besviken eller mår dåligt. Kroppsspråket är väldigt lika mellan de där och på en del människor finns det inte någon synlig skillnad alls. Och jag tar det alltid som att det är jag. Men vet inte vad jag ska göra. Ska jag försöka göra någon glad, hur? Ska jag låta den vara? För har jag eller håller jag på att tröttna på någon så vill jag inte riktigt ha den i närheten eller någon större kontakt med den. Jag vet inte. Jag vet bara att det inte känns så bra och att jag känner mig väldigt dålig. 
Är det för att jag redan känner mig tråkig och allmänt i vägen och jobbig? Eller känner jag det så för att jag inte vet det andra? Har de ens något med varandra att göra? 
Jag vet inte. 
Det som jag vet är väll att jag inte vill ha det såhär. 


Gillar

Kommentarer