Extremt deprimerande inlägg, förlåt.

Hur mycket ska man behöva ta? När är det okey att ta livet av sig?
Om ett djur plågas och man inte på något sätt kan hjälpa denna är det okey att avliva den. Man gör det för dennes skull. Så den ska slippa lida, slippa bli plågad till döds. Det anses av många vara något snällt.
Varför är det inte det samma med människor? Varför måste man plågas till döds? Och vad händer när man inte längre orkar? När viljan och hoppet har dött? När man inte kan komma på något för att ändra det?

Vad har jag gjort för att ha det liv jag har? På vilket sätt har jag gjort så fel?
Inte som att jag precis gör något olagligt. Jag träffar inte random folk på nätet och ger sällan ut mitt nummer. Dock så hittar man allt sådant om mig ganska lätt om man bara kan mitt namn. Vilket jag än en gång fått uppleva.
​Slänger inte ut alla mina pengar på skit. Uppfostrar djuren och försöker finnas där för andra. Visst, jag är väldigt dålig på att säga snälla saker. Men när jag förstår att jag gjort något fel eller blivit tolkad rent åt helvete så försöker jag rätta till det. Även om det inte alltid blir så rätt. Men seriöst, hur ska jag under alla mina år, min uppväxt, förstå? Hur ska jag veta vad man ska säga? Är själv inte så känslig med sådant och förstår när andra säger så som jag gör fast mot mig. Jag försöker verkligen fixa till när jag gjort fel, sagt fel.
Kan inte hitta något jag någonsin gjort för att ha det såhär. Sitter mest hemma i min ensamhet. Har ont och väntar på att.. Jag vet inte. Jag vet inte vad jag längre väntar på. Döden? Väntar på att det är okey för mig att dö. Kan ändå inte göra något för att förhindra att skit ska hända. Är det meningen att jag bara ska sitta inlåst i mitt hem? Är det meningen att jag inte ens ska kunna gå ut på helt vanliga sidor på nätet utan att något ska ske? Har aldrig känt mig såhär liten, hjälplös, ensam och obetydlig. Men det är okey. Jag tycker för mycket om mig för att vilja låta mig plågas. Jag älskar mig för mycket för att vilja låta mig leva.

Så, hur mycket ska man behöva stå ut med? När är det okey att ta livet av sig?

Gillar

Kommentarer