Film.

Vaknade flera gånger och har sjukt ont i huvudet nu med. Fast det är ju smart om jag får allt skit nu samtidigt så jag kan må awesome då sen om några dagar. Hade inte varit helt fel. Så just nu är jag kanske inte riktigt på topp utan fortsatt gnällig, ledsen och menlös. Det är helt enkelt inte min tid i månaden. Börjar dock bli bättre med hormonrubbningarna och svängarna. Vilket är extremt skönt. Får inte längre helt random frispel och sådant. Bara är mindre glad liksom. Kan ju vara för att jag väldigt ont.


Har slötittat på en del filmer med street dance och nu när jag mår som pesten uppskattar jag dem ganska mycket. Något att bara ligga och kvida till. Får ju inspiration om dans och moves vilket inte är helt fel. Men det bästa är väl det här med att de alltid ha med halvnakna och vältränade snubbar. Vilket är precis min smak! Så jag kan ligga här och dregla lite.
Tyvärr är de inte särskilt ludna, jag tycker om ludet, men det duger helt klart med avklätt och tränat som är i rörelse. Som dansar. Ja, jag vill också ha!

Själva filmerna i sig är dock ganska så värdelösa och av någon anledning så är de väldigt lika i handlingarna och sådant. Jag kan slutet bara efter någon minut!
Men ja, dansen och de halvnakna kropparna är mer intressant nu när jag mår som jag gör.

Mer halvnakna, vältränade män åt folket! Helst ludna.

Gillar

Kommentarer