För jag har inga vänner.

Dansa, träna, dansa, träna, dansa. Snurra runt, runt, runt, runt. Hoppa, kasta med håret, le och runt igen.
Jag ska bli tränad. Ska lära mig street-dance som bara råkar passa min kaxiga personlighet och inställning överlag. Ska bli vig och smidig. Ja, som jag tränar och har gjort nu den senaste månaden, bortsett från dagarna nu i veckan när jag var menlös och döende på soffan.

Jag älskar träningsvärk. Det känns på något vis som att kroppen äter upp sig själv, inifrån. Som att man tynar bort. Och det känns så bra, så underbart.
Det gör ont, svider, spänns men ändå så skönt. Ändå så känns det så bra. Jag älskar det. Sen att man blir snyggare är ju bara en bonus.

Såg även Big Hero 6 innan. Så sjukt söt! Gillade den filmen starkt. Dock så undrar jag varför Disney alltid ska döda stackarnas föräldrar och nära och kära. Har egentligen ganska så många frågor där också men känner inte riktigt för att delge mig dem just nu. Vill inte uppvigla mig att tänka så mycket på det för stunden. Då hade det verkligen blivit ett långt inlägg. Vilket jag i och för sig misstänker att det kommer till att bli ändå.

JAG HAR INGA VÄNNER SÅ JAG SKRIVER HÄR! TYCK OM MIG!!!!!!!!!! D: D: D:

Förlåt..

ATTENTION! GIVE ME SOME!

Så, jag tror att jag är klar nu.

Jag börjar riktigt uppskatta att skriva här om man nu inte redan förstått det vid detta laget så kände jag för att meddela om det. Har en tendens att tycka om att kommentera det uppenbara. Tycker om när andra också gör det. Även om jag brukar svara ganska kaxigt tillbaka. Lite som jag i och för sig gör till mig själv med nu när jag tänker efter.. Har hört att det är bra att tänka efter. Har dock också fått höra ganska mycket och nu även ofta att jag ska tänka mindre. Men hur kul är det?!

Tycker inte om att vänta. Med typ något. Vill veta nu! Vill göra nu. Nu vill jag! Inte sen. Sen kanske jag inte längre känner för det. Sen har jag kanske tappat intresset.
Låter lite som att det måste hända något hela tiden. Vilket delvis är sant. Men jag är ganska duktig på att roa mig i mina tankar så det inte går ut så mycket över andra. Och nu har jag ju detta stället som jag flitigt terroriserar. Och detta är skitbra. För man har valet att skita fullständiga fan i mig. Svor. Men behöver den där aggressiviteten där i den meningen. Låter bättre.

Svär egentligen ganska så mycket med. Försöker att sluta med det. Låter fult! Och nu låter jag som min mamma, fast värre. Att det ens gick att bli värre förvånar mig. Men ja, det funkade och jag är det. Jag är värre än min mamma. Så deprimerande. xD

"xD" är något jag skriver ofta. Tycker om den gubben och använder den bara när jag inte riktigt menar något seriöst eller att de inte är så pass illa som det låter. Som nu nyss, inte som att jag faktiskt blir deprimerad eller ens ledsen att jag är värre än mamma. Eller jo, lite. Men jag tror att du kanske förstår vad jag menar.

Många tycker att jag verkar sur när jag skriver eller att jag har en massa onödiga känslor och sådant annat trams så försöker använda mig av gubbar så man kanske förstår bättre. Har då nu även gjort valet att skriva in en del här med. Vilket man också borde ha märkt vid detta laget.. Men ja, kommentera det uppenbara var det.

Man borde nog ha inställningen att jag är hm, stel(?) när jag skriver. Typ likgiltig även om jag skriver om känslor och sådant, mycket för att jag inte riktigt känner dem. Även om de finns där. Det är snarare så att det som jag skriver gällande känslor är så jag tänker för stunden, utan att riktigt känna. Bara tanken liksom. Jag vet inte riktigt om du förstår vad jag menar men ja, kan nog inte förklara bättre.

Har hört att det suger att ha dyslexi ibland. Och ja, jag har det på riktigt. Har faktiskt papper på det. D:
Men precis som med mycket annat så tänker jag inte låta det begränsa mig, jag får helt enkelt jobba mer på det och lära mig. Kan alltid bli bättre, ska alltid bli bättre!


Nu har jag tagit mitt djur och tänkte väl gå och lägga mig. Och med tanke på att jag just nu skriver mer skit och svammel än vanligt så tror jag att det blir bäst så. Om du läste så ber jag väldigt mycket om ursäkt för tiden du nu slösade och ja, jag vet inte, hoppas att du på något sätt kan hitta ett användningsområde till denna information du nu fått ta del av.

Gillar

Kommentarer