Förkyld.

Näsan rinner, är det inte från ena näsborren så är det från den andra. Har även nu fått ett lock för högeröra som inte verkar vilja ge med sig och släppa. Har feberrysningar till och från och knappt någon energi i kroppen. För att göra detta ännu bättre ser jag även ut som sju svåra år. Skönt att jag fått linser så jag ser det ännu tydligare nu..
Nej, men jag tycker om linserna, de gör så jag kan se. Vilket i och för sig är själva poängen med dem. Men ändå. Är fortfarande helt fascinerad och tittar runt nästan hela tiden. Bäst är att se där ute. Kan ju se så långt och skarpt. En helt ny värld har öppnats, en skarp sådan. Och att både ta i och ur linserna gick smidigare än vad jag förväntade mig. Om någon vecka lär det nog gå direkt. Nu kan det ändå ta nästan en minut att få ur den ena. Den andra går direkt och det samma gäller väl att få i dem. Men glad är jag och ler som ett tard gör jag också när jag ser på saker längre bort.

Det går bättre överlag nu. Ja, bortsett från förkylningen och mitt utseende utav den. Men annars har jag lyckats styra upp det mesta känner jag. Och det var ju på tiden kan man tycka.

Gillar

Kommentarer