Förlåt.

Många gånger hade jag velat vara som majoriteten. Det känns som att livet hade varit bättre då.
Tänk, att bara vara så som det förväntas att jag skulle vara. Så lätt det hade blivit. Så många missförstånd som hade förhindrats.
För man vill automatiskt sätta andra i ett fack. Man vill tro sig förstå den och dess beteende. 

Så lätt det hade varit om jag var en trist, stel, fittig, ytlig blond bimbo.
Du vet, så som jag så många gånger tolkats.
Förstår inte riktigt varför.
Är det för alla mina bilder är så seriösa?
Eller kanske det här med att jag sällan använder emojis? Och när jag väl gör det är det oftast de gamla i tecken. Mestadels xD och D: .

"Varför använder du aldrig emojis? Tycker du det är töntigt?"
Eh.. Helt ärligt så använder jag inte det för jag tycker det förstör det estetiska i texten.. Men det är ju sjukt skumt så shh.. Vi berättar det inte för någon.

Har även märkt att man tar mig extremt seriöst, speciellt det som jag skriver. Har flera gånger skrivit att man får läsa det som att jag ler. Så tolkas det nog oftare mer rätt.
Och i mitt försvar så vet man sällan om jag är sarkastisk eller inte även om man pratar med mig irl. Ibland vet man inte riktigt om jag är otrevlig, sarkastisk eller bara dum i huvudet. Många gånger låter jag dessutom människan gissa själv. För det blir ju så mycket mer intressant och roligare då.
Så, jag är sällan seriös, även om det många gånger grundar sig i något seriöst.

Fittig.. Visst, jag är nog inte den mest trevliga människan överlag, men inte om man tar allting seriöst. Och framförallt inte om man tror att jag alltid har en baktanke till allt. Ingen som funderat på att jag kanske bara är socialt efterbliven och extremt klumpig?! Att jag faktiskt lyssnar på vad man säger och litar på det, istället för att spekulera om det finns något mer, något annat.
"Du låg med mig bara för att göra han sur."
Eh..? What?! Är det på riktigt det man tror om mig? Att jag skulle orka bry mig så pass mycket om att någon gjort mig lite besviken att jag skulle göra något sexuellt med någon annan?! För att "straffa" någon? Wtf?!
Jag ser inte ligga med mig är något straff för någon.. Men tack?
Här kommer en newsflash: Jag gör Ingenting sexuellt med Någon om det Inte är det Jag vill med Den människan. Märkligt, I know right?!

Ytlig. Är det för jag tycker om att inte se ut att nyligen kravlat ut ur kloaken? För jag menar, jag har flera gånger inte orkat fixa till mig och åkt iväg med risigt hår, osminkad och nattlinne på mig. Som en riktig skönhetsdrottning!
Eller är det för jag inte tycker att orange är en fin ansiktsfärg?
För mjukisbyxor både är fult Och obekvämt?
Är det för du tycker att jag är sötare än socker och träffat Många som dessutom varit söta och ytliga? Kanske för du lägger mer vikt på utseendet än annat?
Jag menar, kolla mina ex. Phu.. Jag undrar också vad fan som hände där. Fula Och dumma i huvudena. JACKPOTT!

Blond. Ja, vad ska jag skriva? Det passar mig? Och framförallt så slipper jag ständigt färga utväxten. För jag har haft de flesta färgerna på håret möjligt. Trivdes bäst i svart. Men orkar inte ständigt färga det. Det är jobbigt! Fett ovärt.
Jag menar, noppa ögonbrynen, epilera under armarna och när jag väl orkar benen.
Sätta i och ta ur löshår.
Ta in och ut linser var dag.
Har fullt upp med att förhindra att resterande delar av mig rasar ihop. Orka färga håret då också.

Bimbo. Oh, yes! Att jag ska vara totalt blåst. Aldrig mentalt hänga med. Följa strömmen, alternativt aldrig ha någon djupare tanke eller åsikt.
Är det för hur jag ser ut? Är det för jag tycker om att säga duma saker? För jag tycker om att kommentera det uppenbara? Dansa runt?
Är det för man inte kan se bra ut Och kunna tänka, lite, själv?
Misstolka mig rätt nu, bimbo är jag, men inte på det sättet man antar.
Totalt jävla blåst. Men inte gällande ren intelligens. Bara när det kommer till allt annat liksom.

Och märligt nog känns det som att jag gör andra så besvikna var gång.
Inom ett dygns tid fick jag kommentaren "Du är ju Faktiskt kul att prata med." av tre olika personer.
Faktiskt.. Förlåt? Var inte meningen att vara roande. Ska försöka bli mer stel och trist..

Att jag gör något sexuellt med någon trots att någon annan kanske blir gnällig. För jag ansåg det kunde vara värt det. Speciellt när jag fått höra att man inte bryr sig. Och jag vet inte hur det är med andra, men jag kan tycka att mitt sexliv, alternativt brist på det, mest angår den jag har eller vill ha en sexuell relation med.
Man måste hångla med en massa paddor innan man finner sin groda.
Fler än 15, färre än 20.
Så förlåt för jag inte ligger med någon och tänker på någon annan..

Jag dras mer till personligheter. Visst, man får gärna se bra ut. Men vad spelar det för roll om du är ett as? Om jag inte uppskattar din personlighet. Vad ska jag då med dig till?!
Så förlåt för jag inte är så ytlig som förväntat. Jag tänker inte ändra på det.

En av mina stora hobbys är att tänka på allt och ingenting. Att spekulera och lära mig nya saker. Att utmana mentalt och göra diverse mänskliga experiment på mig själv. Analysera sönder det mesta och träna minnet.
Så förlåt för jag inte bara kan stänga av hjärnan. Förlåt för jag tycker om att tänka längre.

Vet du vad det värsta med detta är? Det är att man förväntar sig tillslut så mycket mer av mig än vad man gör av de flesta andra.
Jag ska komma ihåg precis allting.
Jag ska förstå saker och känslor som jag inte fått någon användbar information om överhuvudtaget.
Och fan ta mig om jag gör fel. Då är jag den värsta människa som någonsin existerat.
Jag får inte göra fel. Får inte tröttna och få slut på tålamod. Jag får inte känna något någonsin. Och får aldrig ha en egen vilja.
Jag måste ständigt visa hänsyn till allt och alla. För det brukar jag ju göra..
Så förlåt för att jag oavsett vad kommer vara en besvikelse.

Gillar

Kommentarer