Fuck it.

Bestämde mig att det skulle vara min "Fuck it"-dag. Det liksom började redan så och jag orkar inte. Idag är en sådan dag jag inte vill vara vuxen. Idag skiter jag i det. Jag tänker inte ta mer ansvar än över djuren. Idag är det "Fuck it" som gäller. Dock inte perverst.
Så jag har inte lagat mat, tänker inte laga mat idag. Får äta resterna från igår och en massa grönsaker.
Ska inte städa. Hade behövt det. Behöver alltid städa! Men tänker inte göra det idag.
Jag tänker inte ens ha byxor på mig om jag inte ska gå ut med hund. Då tar jag på mig shorts för att sen, så fort jag kommer in igen ta av mig dem. Idag är jag inte vuxen. Vill inte!

Det är inte så att jag är farligt förbannad eller något. Jag bara inte känner för det. Har en sådan dag och det är fredag samt att jag ändå började dagen med att faila så hårt att det inte är sant. Så antingen kan jag stressa och störa mig. Känna lite ångest och skit eller så kan jag som jag nu valt, fuck it.

Dessvärre tänkte även mitt SD-kort det och delade sig på mitten. Så fick sitta ett bra tag med det innan jag förstod hur jag skulle göra för att få ihop det igen och så att det inte var låst. Lättare än vad jag trodde men ja, hade ingen tidigare erfarenhet och tydligen inte vett nog att kolla upp det på nätet så det tog lite tid. Men nu funkar det i alla fall och jag kan stolt säga att jag fixade det själv utan hjälp från nätet eller någon annan. Bara bölade en del för några. Men det hade jag rätt till. Kan ju inte ha strul på min "fuck it"-dag. D:

Så nu dansar jag runt här i röran. Skuttar och snurrar. Funderar på att hälla upp ett stort glas av "Fuck it"-dricka och leva i harmonin här. Sjukt sugen på en cigarett också men har inte riktigt någon i närheten så det blir nog fuck it med det med.

Just nu ser jag ut såhär. Oborstat hår, mobil i bh:n och en av mina stora tröjor som jag tar på när jag inte orkar. Min "Fuck it"-tröja.

Gillar

Kommentarer