Gamla datorn.

Happ. Det här med att få rätt på dygnet har ju gått bättre. Inte för att det egentligen spelar någon större roll men ändå.

Fick igång min gamla dator innan så har nu suttit och läst igenom alla texter som jag skrivit på den. Den dog tydligen den 23 Oktober 2012 22:23 och msn konversationerna var fortfarande uppe nu när jag startade den. Hade sex konversationer uppe när datorn dog. Fyra av dessa är människor som jag har kontakt med fortfarande var av 3 är människor som jag snackar med nästan dagligen och jag tror det är något positivt. Någon som finner mig nice.
Märkte även att jag har samma bakgrundsbild nu som då. Vet inte om det är bra eller dåligt..

När jag sen satt och kollade igenom det mesta som fanns där hittade jag en lista på saker och egenskaper som jag inte tycker om eller vi ha i människor. Just dessa var om en specifik människa.
Undertiden som jag läste började jag fundera på förhållandet till andra och kunde inte låta bli att dra liknelser, för folk är lika och jag har hört att jag dras till en viss typ.

Borde göra om denna lista. Ha den som ett riktmärke som meddelar när det är läge att kanske gå på andra hållet. När för många punkter passar in lägga ner projektet och sluta ha kontakt med människan. För att slippa allt det där jobbiga. För att slippa må dåligt och hamna fel.
Så jag kan lära mig av mina misstag och inte gå så mycket på känslorna som finns för stunden.


Så jag ska göra en lista på egenskaper jag inte tycker om. Sätt som jag inte tycker om att bli behandlad på. Så jag kan bli bättre. Så jag kan må bättre och så jag kan få sunda förhållanden med folk.
Vet dock inte om det är så jävla bra att dela med mig av den här då. Kan ju bli väldigt lätt att lura mig när man har "genvägen" nedskriven. Även om det är ganska självklara saker kan jag tycka.
Fast sen har ju människor en tendens att säga en sak men inte mena det.

Som det här jag skrev i tidigare inlägg "spelet". Många säger att de inte tycker om det men blir ändå helt knas och jätte intresserade när de blir utsatta för det. Jag är inte så. Jag lovar att jag inte är så. Så ett tips är att inte göra på detta sätt om man är intresserad, det funkar inte. Inte bara som jag säger utan så som det faktiskt är.
Så kanske skulle kunna skriva det här ändå. Ja, vi får se. Nu ska djuren nattas och sen ska jag även försöka somna och för någon timme slippa denna smärtan.

Gillar

Kommentarer