Glo inte, tack.

Har nyss kommit ut från ett möte. Sitter för stunden bara och väntar på att komma härifrån och blir smått knas på att de flesta ska glo på mig. Ja, glo! Inte titta lite snabbt som jag personligen kan tycka är normalt utan stanna och stå där ett tag och då bara glo. Tycker inte om sådant. Vad vill de? Varför gör man så och vad förväntar man sig att få för reaktion av detta beteende? Vad förväntar man sig att jag ska göra?
Fine om man vill något, men då får man väl komma fram och säga/fråga detta, eller? Är det så här människor gör ute?
Kanske borde ha länken hit till denna sida skrivit stort på kläderna, eller varför inte tatuera in det stort i pannan? Hade nog varit väldigt tjusigt. För här behöver man inte riktigt prata med mig för att ändå lära känna mig ganska så bra samtidigt som här är en hel del bilder och det är helt okey att glo på dem hur länge man nu önskar. Kan inte störa mig på det heller. Men att se när andra ser en massa på mig känns inte helt okey. Bara stå tyst och titta. Eller snacka med någon som är där och också tittar kroniskt på mig. Eller ja, fram tills att jag ser tillbaka, då vänder man bort blicken och fortsätter sedan med att se på mig när jag tittat bort igen. Precis som att jag inte kan se i ögonvrån utan bara precis rakt fram. De är extra begåvade som kan det..

Förlåt för lite gnälligt inlägg men är halvt knas på detta och speciellt idag då jag spenderat en del tid med att bara vänta här mitt bland människor.

Gillar

Kommentarer