Gnäll och smärta.

Härligt. Vaknade en kvart efter att jag somnat av att hjärtat hade frispel. Vänsterarm var helt avdomnad och en hemsk smärta över bröstet och högersidan precis under nyckelbenet. Efter ett tag blev det väl förmycket eller något för jag svimmar bort och vaknar en stund senare mitt i ett krampanfall och rent kallsvettig.
Så skulle väl kunna påstå att jag haft en natt från helvetet där jag låg med en smärta som inte var av denna värld. Och det enda som jag tänkte på var hur länge djuren skulle behöva vara ensamma om jag dog..

Var svimfärdig till och från igår men trodde att jag hade det hyfsat under kontroll. Jag antar att jag hade ganska så fel.
Det är lite sådana här tillfällen jag gärna hellre hade dött. För det gör så sjukt jävla ont och hela kroppen ger upp. Sekunderna känns som timmar och jag vet inte om jag någonsin kommer till att komma ifrån det.

Fick väl sova två timmar så nu ligger jag på soffan halvdöd med smärtorna kvar från nattens händelser.
Känner mig sjukt ensam i min ensamhet och fryser som fan.
Tyck om mig, krama mig eller bara avliva mig. Vart andetag jag tar gör så att det sticker till hårdare. Skulle väl kunna jämföra smärtan med att bli huggen av en kniv.
Orkar inte, vill inte. Ont. Så sjukt jävla ont. Snälla, få det att sluta.


Gillar

Kommentarer