Godnattramsa.

Har varit vaken i flera timmar men har inte gjort något alls. Så sjukt slö och sov bara någon timme. Har bara suttit och tittat. Helt seriöst är det vad jag gjort. I vanliga fall brukar jag väl titta på något skit på datorn. Men inte ens det. Inte rört den förens nu när jag skulle skriva. Orkar inte! Speciellt inte med tanke på att den har mindre frispel och dör nästan när som helst.
Vaknade av alarmet och tänker verkligen fixa dygnet lite nu. Håller inte att sova halva dagen. Det positiva i det är väl att jag slipper människor. Det negativa är att jag sover halva dagen!

När jag var liten hade jag en "ramsa" som jag sa var natt till mamma och "pappa". Var natt samma sak och nu menar jag inte "måste jag tvätta håret?" eller "Jag ligger i sängen!" även om den också kom var kväll. Trots att jag inte låg i sängen när jag skrek det. Men sprang snabbt och la mig efter det.
Nej, var gång jag skulle sova "Natti, natti. sov gott och ses imorgon.". Man skulle kunna tro att jag nöjde mig med det men självklart inte. Man var tvungen att säga att vi skulle ses morgondagen. Det var som ett löfte. Man behövde inte kolla monster eller ha lamporna tända. Man var tvungen att säga att vi skulle ses dagen därpå. Jag var inte rädd att något skulle hända mig, jag var rädd att någon skulle hända dem något. Och ett löfte är ett löfte. Man håller dem, alltid! De hade lovat att vi skulle träffas och det stod över allt annat.
Det är fortfarande så om jag någon gång säger det. Det händer inte ofta men gör jag det ger jag inte upp förens man säger ja. Förens man säger att vi kommer ses dagen därpå. Eller snarare någon gång de dygn som jag vaknat.

Nu för tiden har jag en annan "ramsa". Var gång jag ska lägga mig myser jag lite med hund och nattar honom med "Natti, natti killen. Sov gott och ses imorgon. Matte älskar dig mest, av allt.". Han behöver dock inte svara. Hade aldrig somnat då. Han kan ju inte prata! D:
Även om han verklige försöker.

Nu ska jag fixa till mig och sen dra iväg och fixa håret.

​Bilderna är från gårdagen.

Gillar

Kommentarer