Hår, hår överallt.

Har nyss skrapat ena mattan. Använder en lätt fuktad fönsterskrapa för att ta bort det mesta av håret innan dammsugning. Funkar skitbra. I alla fall på kortfransade mattor och även kläder.

Hur som helst, det slog mig då. Kommer jag göra detta vart annan/tredje dag alltid? Det är liksom det som jag gjort nu den senaste månaden. Hade inte matta tidigare. Och de jag hade innan var inte djuren intresserade av så det löste lite sig själv.

Men den nya mattan tycker de båda om. Så ska jag behöva ha det såhär alltid eller mest kanske nu undertiden de båda fäller..

Hur gör andra som har pälsdjur som fäller som såll? För det kan ju inte vara så att alla skiter i vilket och låter mattorna vara mer ludna än djuren.

Och det är även drygt att jag "blivit vuxen" för tidigare sket jag lite i vilket. Alltså för några år sedan. Hur gick det till? När blev jag så ansvarsfull och varför? Jag håller på att bli som min mamma. Som för övrigt dammsuger var dag. Vilket jag verkligen hoppas inte är normalt, för jag vill inte det!


.

Gillar

Kommentarer