Hem.

Känner att det var ett tag sedan jag uppdaterade här om mitt hem.
Ja, hemmet har jag självklart fortsatt dra runt i. Tror aldrig att jag kommer sluta med det.
Hinner tröttna, hinner komma på andra saker att ändra.

Nu får det snart bli annan färg i både rummet och köket.
Har lyckats byta ut gardiner ännu en gång.
Vitt i köket och puderrosa i rummet. Både vid fönstret och sovalkov.
Även kommit fram till att jag vill ha två stora tavlor bakom soffan och inte flertalet små. Så får bli att än en gång måla nya tavlor. Även om jag vill ha motiven som redan är gjorda, så är de alldeles för små och dessutom fel färger nu när jag bytt.

Övervägde att köpa kläder som faktiskt passar mig, nu när jag verkar hålla samma vikt, eller köpa heminredning.
Denna gång fick det bli det sistnämnda. Passande kläder är överskattat, och det här med att jag inte har någon aning om vad som faktiskt hade sett okey ut på mig.
Finns en risk att jag har en skev bild av hur jag ser ut..

Men hem, även om jag tycker om levande växter så har de svårt att överleva på de ställen solljuset inte kommer åt, så får helt enkelt bli växter i plast där.
Finns även en risk att jag beställde nya bestick också. Inte för jag inte har en komplett upplaga, utan mer för jag nu haft dem i 13år. Kan tycka det är på tiden att byta ut dem när jag ändå ändrar allting annat här.

Det som jag faktiskt är i lite behov av är ett annat köksbord, för stolarna jag köpt får inte plats att stå ordentligt under det. Om de är för breda eller bordet för kort får man själv bestämma. Men passar gör de inte.
Tänkte däremot inte köpa nytt utan göra ett själv i sommar istället. Då blir det rätt mått och ser ut precis som jag vill att det ska göra.

Sätta upp några hyllplan och lite lister också innan jag än en gång börjar om.

Gillar