Homosexuell är ett val.

De som säger så, att att vara homosexuell är ett val borde vara bisexuella. Jag menar, jag personligen kan inte komma på ett enda tillfälle där jag valde min sexualitet och jag misstänker att många andra har det likadant. Nu menar jag inte att man väljer att vara bisexuell heller. Men om du är bisexuell så kan du ju "välja" att vara hetero eller homo för den delen.
Det är nog den mest logisk förklaringen till det uttalandet som jag kan komma på.

Och nu blir en hel hög bisexuella skitsura på mig för att jag säger att de kan välja. För "Man kan inte välja vem man blir kär i" vilket i sig är sant. MEN man kan välja om man tänker stimulera det eller skita i det. Precis som när man är olyckligt kär. Man får skita i det och leta upp någon bättre. Jag menar inte att det är lätt utan att det finns en möjlighet till det. 
​Det finns ju de homosexuella som tvingar sig att leva ett heterosexuellt liv. Trotts att de verkligen inte vill. För att "vara normal". Hur mycket de än försöker att inte stimulera sin sexualitet så finns den ju kvar och de tvingar sig själva att ha sexuellt umgänge med någon de inte tänder på. Något de troligtvis inte vill. Så nästan som en våldtäkt på sig själv..
Om man däremot är bisexuell så kan man ju "leta upp" någon av det könet som man väljer är "rätt" och hitta någon som man börjar tycka om och tänder på.
Det borde vara det som människor som säger att man "har ett val" menar med sitt uttalande. Vilket borde göra dem till bisexuella. Eller?

Gillar

Kommentarer