Hund..

Awesome. Var ganska så trött så tänkte att jag skulle ta hund lite snabbt sen skriva något skit här och efter det gå och lägga mig.
Men det blev ändrade planer märkte jag. Den där snabba rundan som skulle gå lite lätt gick varken lätt eller snabbt. Vi fick följe av fyra harar som bytte av varandra längst med vägen vi gick. Och självklart skulle hund bli extremt intresserad. Han brukar strunta i dem. Men inte idag. Idag skulle han dra som fan och skälla. Inte det där vanliga skallet, det varnande. Nej, det där gälla pipiga som riktigt skär in i öronen. Det han skäller när han är överlycklig och vill leka. Så det finns en risk att halva området här vaknade.
Och nej, självklart lät jag inte honom skälla. Sa till honom och höll ihop munnen på honom. Han är ändå, trots sitt frispel, ganska så duktig och bara jag tar handen runt munnen blir han tyst. Men så kan jag inte riktigt gå med honom heller. Så det blev några skall. Samtidigt som han försöker åla sig fram på marken. Tydligen räknas det inte som att man flyttar sig om man ålar..
Efter denna runda från helvetet fick jag huvudvärk men är även glad att jag tränat en del de senaste månaderna. Annars hade jag med största sannolikhet inte varit så hel nu.
Det här frispelet måste varit den sista energin hund hade för han ligger just nu och snarkar på mattan.


Gillar

Kommentarer