I try to picture me without you and I can.

Har varit väldigt social det senaste timmarna. Med en hel del människor så har inte riktigt behövt terrorisera här. Har även suttit med skit som innan så har haft fullt upp kan man väl säga. Fullt upp att bli förbannad. Inte känslomässigt utan snarare i mina tankar. Har fortfarande varit lugn i mig men hatisk. Verkligen hatisk. Det händer inte farligt mycket längre så när det väl sker är det något illa. Riktigt illa.
Men ja, inte sådant som jag kan eller vill skriva om här. Bara meddela varför jag inte skrivit satan. Och att det troligtvis snart blir mer text igen. För mina tankar är extremt intressanta! Kanske inte. Men detta är min blogg så, Fu!


Mitt favoritdjur är katt. Ja, jag älskar min hund men katt är ändå mer mitt djur. Kan vara för jag känner mig lik dem och de säger ju att katter associeras med kvinnan.

Man måste förtjäna deras kärlek och respekt. Det förstår bättre och tar inte all skit. Är man snäll, kärleksfull och visar dem respekt så lyder de, oftast. De älskar en och lär sig en massa kul saker.
Man kan träna katter men det krävs mycket tid och tålamod. Ger man dem tryggheten så finns de där och älskar en en massa. Om du är elak eller respektlös så drar de och kommer inte tillbaka. Och det är skit samma om du varit snäll och trevlig tidigare. Slutar du kommer de inte längre finnas hos dig.

Och jag känner väl att jag är ganska likadan. Jag måste inte ha dig i mitt liv. Jag kanske skulle vilja, för så du var eller så som jag hoppades och trodde du var. Men om du inte skärper dig kommer jag till att dra tillslut och det är lite strunt samma vem du är.
Visst en del får mer chanser än andra beroende på hur du var tidigare eller om du är familj. Men jag kan leva utan dig. Mitt liv går vidare även om du inte längre är med i det.

Detta är inte någon söt saga där man kommer leva lyckliga i alla dagar eller där man kan bete sig hur man vill. Jag är som en katt, jag tröttnar och drar. ^^

Brukar dock förlåta alla, på något plan. Inte för deras skull utan för min egna. För att jag ska kunna gå vidare och inte bry mig längre. Tycker egentligen inte om att tycka illa om saker eller människor. Det kräver mer energi och jag är bekväm och ganska lat av mig. Vill då inte bli av med onödig energi. Det kan jag lägga på något vettigare än något som jag inte tycker om.
Om du gjort mig illa vill jag inte att du ska kunna förstöra för mig mer. Du har förbrukat din rätt till att påverka mitt liv. Så jag förlåter, släpper och går vidare.

Är ganska bra på att släppa saker, släppa människor och bara gå vidare. Det är en av de positiva sakerna med att inte känna så mycket känslor.

Kom och tänka på detta mest för jag hörde immortals - Fall Out Boy. Big Hero 6! :D
"I try to picture me without you but I can't" och det stämmer ju inte. För det kan jag. ;D

Natti natti.

Gillar

Kommentarer