Icke givande dag.

Har haft fullt upp att inte göra ett skit idag. Typ ätit kakor och telefonterroriserat min familj. Så ja, inte särskilt givande dag idag heller kanske. Borde plockat undan och diskat här men ja, jag ansåg väl att sitta och titta var roligare. Får ta och skärpa till mig nu snart. Har dock även tränat lite idag så lär väl ha lite mysig träningsvärk imorgon. Känner att jag borde skaffa någon annan hobby att sysselsätta mig med. Kan bli lite enformigt såhär.

Malmöfestivalen är igång och jag funderade ett tag på att kanske orka ta mig dit. Men då hade jag varit tvungen att förflytta mig och det är ju inte något som jag är något större fan av. För att sen när jag väl är där träffa på en massa fulla människor som inte har någon aning om hur man raggar men tyvärr inte låter de stoppa dem. Och kom väl då fram till att jag kan sitta bekvämt här hemma i soffan och ändå ha fulla och dryga människor raggande på mig så ja, ja klarar mig. Såhär slipper jag ju även den stinkande andedräkten och någon hängande över mig.
Jo, jag har ju gnällt att jag vill ha mänsklig närhet men inte riktigt så jag menade och kanske inte heller av någon helt random människa.
Riktigt så desperat är jag inte än i alla fall.

Ja, jag har väl inte riktigt något mer som jag känner för att jag vill dela med mig av för stunden. Hade tänkt att ta hund snart och sen lägga mig och försöka sova eller kanske läsa en bok eller något.

Jag och katt har inte orkat sminka oss idag så får bli en bild utan våra ansikten nu när vi myser här. Tise-mys har de varit nästan hela dagen också. Ibland behövs sådana dagar.

Gillar

Kommentarer