Idag.

Jag vill ta en massa fina bilder och även halvfula och lägga upp här. Så jag kan se tillbaka senare. För jag tycker om sådant. Jag är bara så väldigt dålig på att komma ihåg att ta de där bilderna när jag väl håller på med något.
Drar mig från att skriva här för jag vet inte när jag gör det igen och bara någon halvkass bild där det är någon helt ointressant text är inte så spännande. Det funkar om man gör det ofta, men det gör ju inte jag.
Ska försöka komma ihåg att ta bilder. Tvinga mig till att uppdatera i alla fall dagligen om inte mer. För det behöver ju inte alltid vara så mycket text. Behöver inte alltid vara så fina bilder. Men hur ska jag kunna se tillbaka om där inte finns något?

Hur som helst har dagen inte varit den bästa. Vaknade med huvudvärk som sen höll på att utveckla sig till migrän. Lyckades ta tabletterna i tid så slapp migränen denna gång.
Drygt möte med att fixa alla sådana saker som ska fungera men i och med att alla företag och sådant inte alltid har någon större koll, strular till sig.
Brev med tråkiga nyheter och en magen som inte vill samarbeta.

Har varit på bättre humör så tog precis melonglass, passionsfrukt och mango sorbet samt vattenmelon och ska äta mig gladare.


Gillar

Kommentarer