Inkompetent alkoholist.

De har äntligen fixat så man kan se sina provsvar på nätet. Har inte tidigare kunnat se något från alla mina blodprov. Men nu! Passande till att jag börjar bli lagom förbannad på idiotin så har de fixat det.
Passande till att man ska pipa om att jag ska vara alkoholist?!

Vet inte om det är för man tror att jag brukar sitta och dricka i min ensamhet, så fort jag träffar någon och/eller för jag gnällt om att ett sär till läkare skrivit in det i min journal?!
Det spelar ju inte heller någon större roll hur mycket jag säger att jag inte är det, för så säger ju alla alkoholister! Och jag brukar ju både ljuga och vara oerhört oansvarig..
Därför är det nu skönt att jag senast för två veckor sedan än en gång tog blodprov, bland annat för det. Och märkligt nog visade testerna att jag drack lite till ingenting.
Vem skulle kunna tro att jag hade rätt?! Att jag inte ljög?

Då det nu dessutom finns tillgängligt på internet även för mig så kan jag verkligen trycka upp det i ansiktet på de tards som ska käfta.

Hur kan det komma sig att man aldrig lyssnar på mig? Hur kan det komma sig att jag måste motbevisa allt och alla hela tiden?

Nu har jag fått papper både om att jag inte är alkoholist och även på att jag ändå har en del hjärnkapacitet.
Vad ska vara nästa?

Jag bara undrar, men tröttnar man inte på att ständigt ha fel? På att vara ett tard?
Är det inte jobbigt när någon verkligen kan bevisa att man har fel?
Borde det inte vara bättre att Faktiskt lyssna på mig? Eller i alla fall lära sig hur man är tyst?

Vem hade kunnat tro att världen är full av tards?!
Vem hade kunnat tro att jag inte ljuger?!

Gillar

Kommentarer