Inte så skrivglad.

Have no fear, Askan is here! ;D

Happ. Känner att det här med att vända tillbaka dygnet inte riktigt går som planerat. Eller ja, det har ju gått bättre. Tror nog inte att jag misslyckats mer än såhär någon gång tidigare. Känner dock inte att jag har något som riktigt driver mig att skärpa till mig just gällande detta. Jag kan fortfarande handla, hunden blir tagen och räkningarna blir betalda. Så ja, livet går precis som vanligt bara det att jag är vaken en helt annan tid på dygnet än vad som anser vara rätt.

Var ute och gick lite i mörkret. Eller ja, skuttade och dansade väl mest. Var dock inte ute så länge. Kanske blir mer den kommande natten.

Har inte skrivit så mycket då jag känner att jag behöver censurera en del av mina tankar. De flesta jag haft nu det senaste dygnet faktiskt. En del för att jag inte känner att dela med mig av precis allt här men även annat för att jag tänkt på mycket som kanske skulle kunna få mig till att bli avstängd härifrån om jag skrev om. Finns ju en del känsliga människor. Och helt ärligt så har jag faktiskt inte känt för det. Inte varit särskilt sugen på att skriva. Ibland behöver inte hela världen ha tillgång till mina tankar och funderingar.


Gillar

Kommentarer