Inte smite.

Har du sett vad för spel som fanns på Playstation Plus maj månad?!

Hade helt glömt bort att ta ner gratisspelen för maj. Och snacka om att det var en kul överraskning vad som fanns.
OVERCOOKED! Är medveten om att bilden redan avslöjat det men ändå.

Ett multiplayer spel som går ut på att laga mat.
Man kan vara mellan en till fyra spelare. Jag tror att man måste vara på samma konsol och att det inte går att spela online.
Man behöver däremot inte vara ledsen om man vill spela med en vän och bara har en kontroll. De har nämligen inställningen så att man kan spela två på samma.
Du behöver alltså bara en kontroll till två spelare och två kontroller för att kunna spela alla fyra. Även om det med strösta sannolikhet lär bli svårare än om alla har vars en handkontroll.
Jag har tidigare spelat med två andra och nu även provat ensam.

Tycker du om att bli stressad och bygga upp frustration mot dina medspelare så kan jag rekommendera att testa detta spel.
Det är inte allt för svårt när man är flera spelare, men det hindrar en inte att skälla på medspelarna. Speciellt om man satsar på att få alla tre stjärnorna på samtliga banor.
Har man ett bra flyt så spelar man igenom spelet på bara några timmar men ser ingen anledning att inte kunna spela om det med andra eller fler spelare. Om inget annat så för att få högre poäng. Och varför inte prova på att spela det ensam?

Som ensam styr du två karaktärer som du hoppar mellan att säga åt dem vad de ska göra.
Undertiden som den ena är upptagem med att exempelvis hacka så får du styra den andra till att kanske diska. De tar inga beslut själva och det gäller att få det att flyta på så att beställningarna blir gjorda i tid och så att köket inte brinner upp.

  • Spel

Gillar

Kommentarer