Jackor. <3

Känner att min dator håller på att ge upp helt om mig nu. Uttaget har börjat glappa ganska hårt och ibland lägger tangentbordet helt ner och jag måste starta om allt. Och det finns en liten risk att jag kanske spenderade en hel del pengar igår på skinnjacka, en till kappa och en hög med skjortor, tröjor, trosor och byxor. Sådana pengar som jag kanske annars hade kunnat spendera på en ny dator.
Men jag behövde ny skinnjacka och kappa. För jag har inte en lång svart kappa. Har faktiskt bara en helt svart och den är kort. Därför var ju den ett måste.
Sen skinnjackan var självklart bikermodell, som nästan alla andra. Och den var svart och grå. Passar ju mina skor skitbra! Och jag har inte någon som är svart och grå. Jag har en helt grå, en svart och en som är svart och blå. Där av att då även den var ett måste.

Det finns en risk att jag kanske har ett litet problem med mitt inköp av ytterkläder. Eller ja, kappor och skinnjackor. Men de är snygga, bekväma och vi älskar varandra!
Skönt med att bo här och vara väldigt kall av sig. Då kan jag nästan alltid ha någon av mina älskade ytterkläder på mig.

Det värsta just nu är väl att jag kollar och letar efter fler. Behöver i vitt! Blivit av med båda kapporna jag hade i vitt. Så hade behövt köpa en kort och en lång nu snart. Och självklart en skinnjacka i vitt. De är så sjukt snygga. Skulle köpt en sådan igår också men de fanns inte i min storlek. Vet inte om det är bra eller dåligt dock. Det känns som att jag borde sluta handla sådant snart. Men sen och andra sidan gör de mig glad!
Som sagt, vi älskar varandra. Jag och alla mina ytterkläder.​En del av mina älsklingar. En del av dem är riktigt skinn medens andra inte är det. Den jag köpte igår är dock riktigt. Bryr mig egentligen inte farligt mycket hurvida de är det eller inte. Så länge de är snygga som fan.

Gillar

Kommentarer

emeliekumlin
emeliekumlin,
Fina! - Delta gärna i min veckans blogg tävling som finns länkad under min header! Kramar.
nouw.com/emeliekumlin