Jag älskar inte dig.

Har sovit ungefär 14 timmar det senaste dygnet och hade tänkt att lägga mig igen nu snart. Kan jag sova är det helt klart något som jag tänker göra. Min säng är min favoritplats och sova bort allting är inte något som jag har farligt mycket emot.


Jag ville älska dig. Jag försökte verkligen. Gjorde allt i min makt för att du skulle vilja det samma. Men du ville inte. Stretade så hårt emot. Och jag vet, jag borde gett upp mycket tidigare. Men jag kunde inte, ville inte.

Jag tror att jag var rädd för att bli ensam. Rädd för att så många ord, år, varit lögner. Jag har hela tiden vetat om att jag inte kan lita på dig. Alltid vetat att jag kommit i andrahand, om ens det. Jag bara hoppades på något bättre, ville något annat. Ja, jag ville älska dig, försökte verkligen. Men någon gång får jag ge upp. Det kommer en tid då även jag förstår hur det är. Det gör ont men jag går nu. Detta funkar inte för mig och jag är väl mest rädd för att det för dig är skit samma. Att det snarare är en lättnad än en förlust. För det är inte så att jag slutat bry mig. Jag har bara insett att det inte är värt det, att du inte vill. Det är okey. Visst, det gör ont men det är bättre än att gång på gång bli sviken, att ständigt känna mig som smuts i dina ögon. Jag är inte arg, inte sur eller irriterad. Känner inte något förakt mot dig. Är mest ledsen.

Jag är medveten om att alla inte kan tycka om alla. Att man inte kan älska alla. Jag älskade inte dig, jag bara ville det väldigt mycket. Har fått släppa tanken om att det skulle varit annorlunda om du bara velat, om du litat på mig och sett hur jag har blivit, hur jag är.
Det är inte mig som du vill ha. Det har aldrig varit så och det är okey. Jag förtjänar mer än det som jag får. Jag förtjänar bättre än det som du ger.

Jag vet inte vad jag har gjort för fel. Vet inte om det är mitt fel längre. Har ingen som helst aning om det ens handlat om mig. Är inte längre så säker på att det någonsin har handlat om mig. Och då är det med andra ord något som jag inte haft någon chans att ändra på. Jag hade aldrig någon chans. Hur perfekt jag än hade varit hade det varit strunt samma. För det handlar inte om mig, det har det nog aldrig gjort. Så jag har gett upp nu och önskar dig all lycka i livet.


Gillar

Kommentarer