Jag begränsar mig.

Jag påbörjar mest saker utan att avsluta dem. Mycket när jag målar. Kan spendera flera timmar, dagar med det för att sen, när allt nästan är klart sluta helt. Kanske börjar på någon ny målning.

Började spela och streama. På 14 dagar hade jag över 400 följare. Då slutade jag först streama och sen spela helt.

Skrev här, väldig mycket, flera gånger om dagen. Snackade med folk och när det väll var en hel del här så slutade jag även med det. Precis som på många andra ställen.

Det är inte så att jag inte tycker att något utav detta är kul, för det tycker jag. Det är ju därför som jag påbörjar och lägger ner energi på det. Jag vill bara inte ha uppmärksamheten.
Är inte rädd för att misslyckas, är rädd för att faktiskt lyckas.

Kan vara så att det är det här med mitt dåliga egenvärde. Att jag inte kan ta komplimanger, att jag inte riktigt klarar av en massa positiva saker för jag vet inte hur man tar det.
Det är även detta med att jag inte tycker om uppmärksamhet. Jag vill till största delen vara osynlig för omvärlden. Så man låter mig vara så som jag vill vara. Att jag kan göra det som jag vill göra och att ingen förväntar sig en massa av mig.

Tycker om lugn och ro, trivs i det. Slipper vara social, slipper läskiga människor eller folk som vill kolla upp mig, ha koll på mig. Kan leva i min värld, min bubbla, ostört.

Det är jag som begränsar mig och jag ska jobba på att sluta upp med det. För detta är bara tramsigt.
Jag vill sprida glädje, positiva saker. Så andra mår bra, så de känner sig bättre.
Så varför slutar jag då när det väl börjar gå bra? När att jag ser det går bättre.

Jag ska sluta. Ska börja skärpa mig. Får hitta något som motiverar mig. Hur motiverar man sig för att lyckas?


Gillar

Kommentarer

EmmaRickardsson
EmmaRickardsson,
Vad fin du är! 💕
nouw.com/emmarickardsson