Jag vaknade såhär.

Orkade inte stiga upp idag. Som vanligt ringde larmet klockan elva men jag valde att ligga kvar i sängen till kvart över tolv. Har bara tagit på mig byxor och gjort kaffe. Ingen morgonrutin alls idag. Det passar kanske. Hade ingen kvällsrutin i går kväll heller så vaknade och ser ut såhär just nu.

Det hade ju varit lite av en dröm att se ut såhär utan något smink alls. Hade bara varit lite småfix och sen varit klar. Men nä, jag ska se ut som sju svåra år och ha en massa att göra var gång jag ska fixa till mig. Skönt att jag i alla fall fixad nail hair och inte har clip on längre. Så slipper jag det var gång i alla fall.

Som man märkt har jag inte skrivit eller uppdaterat särskilt mycket. Men det är helt dött i min hjärna, och kropp för den delen. Jag kommer inte på något jag kan pyssla med på dagarna och jag kommer inte heller på något att skriva om. Jag tänker inte riktigt på något längre. Får väl börja skärpa mig.

Sitter i alla fall med min hantel dagligen nu så blodtrycket borde snart bli lite bättre.

Nu ska jag dricka mitt kaffe och sen ta brun utan sol. För det behöver jag verkligen. Funderar på om jag vill ta det i ansiktet också eller om jag ska göra en övergång som jag gjorde sist. Känner att det är viktiga frågor denna snart eftermiddag.

Gillar

Kommentarer