Jag vill, jag bara inte kan.

Jag har slutat prata med de flesta. håller mig mest för mig själv och söker inte farligt mycket kontakt med folk varken i verkligheten eller via nätet. Jag tycker om att vara social och snacka skit med folk men de flesta vill umgås och jag kan ju inte det. Om jag ska umgås vill jag ju kunna prata och hitta på saker. I alla fall prata en massa och jag orkar inte det alltid. Och efter att jag sagt nä i flera år så kan jag förstå att folk tröttnar. Samtidigt som jag tröttnar och mår dåligt över att hela tiden säga att jag inte kan.

Det är tillfällen jag hatar mig själv. Eller snarare min kropp. Men jag försöker. När jag blivit friskare och mer pigg ska jag umgås. Jag ska hitta på skit och terrorisera alla som vill att jag terroriserar dem. (Jag är en jävel på att terrorisera.). Men för stunden skulle jag mest vilja att man förstod och kunde "umgås" via nätet, telefon eller sms.

det är inte så att jag inte vill, för det vill jag. Jag bara inte kan.

Jag vill umgås med vänner och jag vill skaffa nya vänner. Även om det för stunden inte går att träffas i verkligheten.

Gillar

Kommentarer

Tha_Riser
,
Vet precis vad du menar, eller ja i alla fall på mitt eget sätt =)

Jag är en väldigt social person som lever ett asocialt liv, vill umgås med folk men orkar aldrig ta tag i att träffas. Andra måste ringa mig för att få mig att gå ut för att träffas.
Och även om min bror exempelvis hör av sig och jag säger ja så kommer jag ångra mig och sedan komma på en ursäkt till varför jag inte kan. (Ibland blir det dock av men det är för att jag tvingar mig själv nuförtiden)

När jag var yngre så umgicks jag konstant med folk ibland kunde jag hänga med samma person från när jag vaknade på morgonen tills när jag gick och la mig igen och sen igen dagen efter. Det är ju definitivt en sak jag önskar man kunde göra igen.....


Du får försöka ta det i omgångar, snacka med någon du har kännt länge, men gör det via sms och kanske Skype eller motsvarande för att sedan kanske ses för en fika eller motsvarande (efter ett bra tag alltså). Lycka till i vilket fall, hoppas det blir bättre.....för oss båda 😊