Kär.

Jag har suttit med mitt hår nu i flera timmar och äntligen är jag klar. Skulle behöva en dusch och sen är det hyfsat tjusigt igen. Men det får bli när jag vaknat. Orkar inte lägga mig med blött hår.

Kom på en intressant sak tidigare. Jag blir kär i samspel. Det som jag skriver om ganska så mycket. Du vet det där som jag inte har någon större koll på då jag tycker att de flesta beter sig som självupptagna tards. Men när det funkar bra och bara flyter på utan att man behöver tänka efter. När det liksom bara blir bra lite av sig själv och man trivs, det får en till att bli glad och må bättre. Precis det där är vad jag blir kär i. Inte människan i sig utan det som finns med oss. Den där stunden man är i det. Att kunna slappna av och ändå vara i närheten av någon annan. Att slippa tjafsa om skit. Inte någon som kroniskt ska misstolka eller vill att man ska roa den. Att där, för den sekunden känns det helt perfekt. Det är det som jag blir kär i.

Tanken slog mig sen, vad händer om det är så till vardags och även sexuellt? Att människan vill få ut det samma som mig även där? Att det flyter på och utvecklas till något bättre. Där lekar och beröring nästan blir perfektion, var gång. Att det blir så för att man vet, för att man passar så bra tillsammans och vill samma. Det där underbara samspel som inte kräver allt för mycket tankeverksamhet, ingen stress eller press. En hög med blandade känslor. Rädsla, förakt, till och med hat, för att i nästa sekund kunna vara lättnad, glädje och kärlek. Smärta, njutning, allt. Att känslorna bara sköljer över en.
Blod, svett, klibbigt och sliskigt. Värmen och närheten. De där tillfället då nästan ingenting är äckligt. När riktig smärta nästan inte alls existerar. Kroppen är i extas och huvudet är avstängt. Det går på automatik och blir så underbart och vackert. Halväckligt, hårt men ändå så vackert. Ja, precis det blir jag kär i. Det är inte lika svårt att uppnå den typen av samspel som det är med den till vardags. Hur skulle det då bli om de båda fanns i samma människa? Då borde jag bli kär i människan.

Du behöver inte vara den finaste människa som jag sett. Behöver inte ha en massa saker eller pengar. Jag bryr mig inte heller om vad andra tycker om dig. Det är hur du är som är det viktiga. Samspelet, för jag älskar det.


​Grattis söt.Gillar

Kommentarer