Kära dagbok.

Har nyss kommit in från att vara ute en längre runda med hund. Stötte på några snubbar när vi har ute, jag och hund då alltså, och frågade om en cigarett. Ja, jag vet om att jag slutat men blev så sjukt sugen på en. Precis som förra helgen. Köpte faktiskt ett paket då. Känner att det är lite dåligt men ja, shit happens antar jag. Kan tycka att det är okey ibland. Ska dock inte köpa fler paket. Känns väldigt onödigt nu när jag ändå klarade mig så pass länge. Inte som att jag har ett beroende mer och tänker inte få tillbaka det heller.

Just nu sitter jag i soffan igen och lyssnar på lite musik och filosoferar över allt och ingenting. Hade egentligen velat sova men kan inte riktigt somna nu. Vilket kanske inte är så märkligt då jag vaknade halv sex. Så får sitta här i min ensamhet och titta. Borde starta en film eller något. Kanske skaffa en vän eller två någon gång så det inte är så ensamt här. För jag tror att jag hittat mig. Känner att trots det stökiga hemmet att jag är hemma, här är min trygghet.
Hade ju lite problem med det för ett tag sedan men ja, det fixade sig. Mycket tack vare en del människor men även för att jag accepterade skit och äntligen fick vara mig själ, efter alla år.

Har äntligen förstått att jag kan koppla av. Att det inte riktig finns någon som jag måste leva upp till. Finns inte riktigt något som jag måste vara som jag inte känner för. Jag måste ju vara en bra matte men bortsett från det så har jag inte så många fler måsten. Vilket är skönt.
Kan se på vad jag känner för och lyssna på vad jag vill. Äntligen!

Så just nu sitter jag och lyssnar på Behemoth och kelar tise som hoppade upp i mitt knä nyss när jag satt här och skrev.
För stunden känns det faktiskt ganska så nice. Just nu känns livet helt okey. Behövde denna dagen där jag inte brydde mig om farligt mycket utan bara är. Idag finns inte farlig många måsten och försöker till att tänka så lite som möjligt. Bara är i stunden liksom. För stunden bara lever jag. Jag behövde det och imorgon får jag börja ta itu med saker igen. Fixa till allt det stökiga här och kanske ta mig iväg och hämta ut mina paket. Men just nu behöver jag inte göra något. Har gjort allt som jag var tvungen till.
Just nu är det bra musik och tisemys som gäller.


Gillar

Kommentarer