Klar och helt slut.

Nu är mina piroger klara. Det tog ju bara 8 timmar. Men nu är de äntligen klara och ligger i påsar. Själv är jag trött och seg och tänker slökolla på något nu innan jag lägger mig.
Blev inte någon brun utan sol idag. Fixade inte heller till mig. Tror inte att pirogerna bryr sig om hur jag ser ut. Men goda det blev dem. Och nu kommer frysen att vara full ett tag framöver. Blev ca 50 stycken ju. Och de är lika stora som de man köper i affären.

Imorgon blir det att hämta ut paket. Ska även, om jag orkar, gå och kolla upp olika nagelbyggare. För jag känner att jag vill skämma bort mig lite med snygga naglar. Sen vet jag inte om jag vill bygga några eller om jag bara vill skaffa hållbar färg på mina egna. Får väl se om jag kommer iväg.

Får bli en bild från igår. Har inte någon kul på minneskortet. Borde ta mig ut med kameran snart och ta lite random bilder. Natti natti.

​Ser alltid likadan ut. Börjar tröttna ganska hårt på det. Det enda som skiljer sig från bilderna på mig är kläderna.. Behöver en förändring. Men tänkte gnälla mer om det imorgon.

Gillar

Kommentarer